Van vkinek pozitív tapasztalata az Ezo Tv-s jósokkal kapcsolatban?
Egy bizonyos jósnővel, Karolával kapcsolatos tapasztalatoknak külön örülnék.
Kérlek, csak konkrét tapasztalatot írjatok.
engem nagyon nehéz időszakon segített át Zoe az ezonal és soha nem bántam meg mert egy őszinte, kedves, apróságokba belemenő hölgy akinek a mondanivalója 80 százalékban bejött az életemben! a többi 20-on én változtattam, mert nem akartam hogy beteljesüljön.
lehet benne hinni, nem hinni, de az emberek hitét nem szép dolog elvenni!van, akinek ez az "utolsó lehetőség" érzete és átsegíti mint egy barát aki segíti a helyes utat.
persze van olyan ami nem stimmel, vagy nem szó szerint de ha mélyebben átértékeljük,rádöbbenünk.nekem a felismerés segített.valaki felvilágosítása által.ennyi
12:37
Hogyne a barátaid 475Ft/Percért, és mi is "jósolt"?
Következő időszakban húzza meg magát anyagilag, mert lesz egy kis probléma de átvészeli...?
Kapcsolatai kritikus állapotba kerül de aki kitart maga mellet az most is kifog
Ilyen betanult szöveggel...
(És ezt mint 0Ft "jósoltam" meg,TV-n keresztüli gerincműtétet nem vállalok nincs meg hozzá ahhoz való diplomám)
+ egy kis extra
"Fizessen kevesebbet bankkártyával!
Bankkártyával fizetőknek akár 100 Ft percenként!
Képesség: Médium
Stilus: Együttérző
A végére a legjobb:
3 EGYSZERŰ LÉPÉS
Hívja ezt a telefonszámot: 06 90 602 799
Adja meg a mellékem: 537
Jósolok Önnek!"
Arra pont elegendő, ha az embernek van egy barátja, akinek el tudja mondani az aktuális gondjait és gondolatait. Egyébként meg marad a percdíjas tisztánlátó.
De lehet, hogy én vagyok hülye és tényleg emeltdíjas telejósokat és tiszánlátókat kell ilyenkor hívni.
Nincs pozitív tapasztalat.
Karolát még a jobbak közé sorolnám.
De viszont Anne Morgenston számomra nem volt hiteles jós. Ő benne csalódtam a legtöbbet.
Ő nagyon istenítette magát, hogy ő milyen fantasztikus képességekkel bír.
Sajnos nem estem hasra tőle.
Egy nővel való konfliktusról kérdeztem.
Utána megkérdezte Anne, hogy nincs ebben a konfliktusban benne egy ffi?
én nem is értettem, hogy jön ide…mert egyedül csak az említett nővel volt konfliktusom.
és utána folytatta:
„pedig a ffi körül is erősen érzékelhető a konfliktus helyzet. Azóta is érzi a hatását.”
MI VAAAN???
ez a nő normális? Ez nem tud egy egyértelmű mondatot kinyögni.
szóval Anne Morgenston jósnő olyan kétértelműen fogalmazott, jobban összekavarodtam tőle, mint mielőtt felhívtam.
Mindenáron a blokkoldást akarta elvégezni, pedig én jósoltatni akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!