Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki jósol nekem? Egy...

Valaki jósol nekem? Egy általánost vagy bővebben

Figyelt kérdés
mindenki mást jósolt kíváncsi vagyok..az adatokat majd megadom
2011. júl. 1. 20:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%

A pontosan megnézzük a mars és a vénusz állását, akkor érdekes dolog megfigyelhető. Valószínűleg, amennyiben jól számítottam ki magam, jövő héten egy piros dohányzóasztalnál fogsz babot enni, és közben nagyokat fingani. Egy régi szerelmed fog veled szemben ülni, és a d-dúr szimfónia első tételét fogja szolmizálni, jó hangosan, mire te a képébe fingassz, és ő elájul. Nagyon kell vigyáznod, mert hogyha felismered a szituációt, és mást teszel, mint amit itt leírtam, valószínűleg a kelletnél korábban meg fogsz halni.

Remélem segítettem!

2011. júl. 14. 17:36
 12/14 anonim ***** válasza:
1 másodperc múlva levegőt fogsz venni
2011. júl. 14. 18:00
 13/14 Eronne válasza:
kerlek kuldj 10 millat nekem ez nagyon fontos mert csak 800 evente van ilyen nap mikor kuldhetsz nekem ilyen kicsi osszeget es ma 600000000000000000000000 ziliardszoros szorzo van szoval megeri neked
2011. júl. 18. 21:20
 14/14 anonim válasza:

hm... ebben már jó vagyok.. sok ilyen jósos szaron flasheltem már....

Mostanában.... nem ugyanolyan minden...mint volt, ezt te is érzeeed... valami más (képzelj mögé sejtelmes zenét) újdonságok fognak beköszönni az életedbe......és új emberek... talán szerelem is....de ez csak rajtad múúliiiik......

2011. júl. 21. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!