Valaki jósol nekem? Egy általánost vagy bővebben
A Szaturnusz és a Vénusz állásából, arra következtetek, hogy súlyos veszély fenyeget téged az elkövetkezendő napokban.
Testi épséged forog kockán, úgyhogy nem árt vigyázni. Gonosz halálos óment mutat neked a jövő. Jobban jársz, ha a következő napokban elkerülöd a veszélyes helyzeteket, mert akár bele is halhatsz.
Súlyos veszélyben vagy.
Jobb ha minél előbb elmész egy rontásszakértőhöz, MIELŐTT MÉG KÉSŐ LENNE!!!
Reggel arra fogsz felkelni, hogy rohadtul hányingered van. Először a babára gondolsz, de eszedbe jut, hogy nem is vagy terhes. Mire végre eszedbe jut, hogy az este a haverokkal kegyetlenül kirúgtál a hámból, miután itt feltetted a kérdést. Próbálsz visszaemlékezni, de nem nagyon megy a dolog, csak foszlányokra emlékszel vissza. De azok nem kecsegtetnek valami jóval...
Lassan erőt veszel magadon és felkelsz, mégis túl hirtelen volt a mozdulat, és az ágy mellé hánysz, majd végig a folyosón is rókázol, mire végre elérsz a wc-be, ahol folytatod. Ezután jön egy nagy anyai pofon. Jön majd a szokásos litánia, hogy nem szép dolog inni! De azért megfőzi neked a jól be vált receptet másnaposságra, a húslevest. Erőt is ad neked, 1-2 óra múlva magadhoz térsz, és nyakadba is veszed a várost a haverokkal. Ők mesélnek neked további infókat az éjszaka történtekről, ég a fejed, és megint megfogadod, amit ilyenkor az ember mindig is, hogy többet nem iszol. Hazamész, fellépsz fészbukra, bocsánatot kérsz 1-2 embertől az este történtekért, megbeszéled a csávóval, hogy az este hiába feküdtél le vele, nem lesz köztetek semmi, majd készülődsz, elmész a haverokkal megvenni az esti piát és ismét szivacsosra isszátok az agyatokat és kezdődik minden előröl!:D:D:D
Mire vagy kíváncs?
Én szoktam jósolni...de jós nem vagyok, csak hobbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!