Van olyan jósnőt aki nem csak személyesen jósol de nem telefonos? Ja és ne legyen drága!
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 20:26
1/10 anonim válasza:
Ha ne legyen telefonos és személyesen, akkor hogyan jósoljon?
Átküldött energiával, képzeletben?D
3/10 A kérdező kommentje:
pl. emailba gondoltam.....
2010. nov. 6. 20:43
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Vegyél egy témához tartozó könyvet (pl tarot kártyás jóslás) Ott megtanulhatsz magadnak jósolni.
6/10 anonim válasza:
De igen, irj privit én szivesen megmondom a jövődet, 3500 forint, de ha sokallod megbeszélés kérdése az ár.
7/10 anonim válasza:
Cigány kártyával vetek neked sorsot, és elküldöm e-mailben, ha gondolod... 2500 forintba megszámítom, általában 2000 a tarifám, ha személyesen jön el valaki, de azért mégiscsak le kell gépelnem...
8/10 anonim válasza:
áhh ne halgass rá én tarottal megmondom a jövőd 1500 ér szinte ingyen. irj privit.
9/10 anonim válasza:
renata0214@gmail.com
Próbáld ki!!
10/10 anonim válasza:
Szia irj privit én tudok segíteni.
És nem kell félni nem akarok hülyét csinálni belöled és a pénzedet sem akarom rabolni.:)
Komolyan tudok segíteni.Irj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!