Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Téged mennyire foglalkoztat a...

Téged mennyire foglalkoztat a Maja jóslat? Hiszel benne?

Figyelt kérdés

Jövőre szakad vége a Maja naptárnak,vagyis addig írták.Hiszel valamennyire,vagy nagyon abban,hogy itt a vég a nyakunkon?

Tudjuk,hogy a Maják mire voltak képesek,hiszen a Fókuszba is benne volt,hogy ujjlenyomat alapján egy pálmalevélre a Maják leírták az egész életét annak az egyénnek.

Én őszintén szólva elgondolkodónak tartom az egészet,és NEM CSUPÁN EGY FILMRE HIVATKOZVA,hanem a VALÓS MAJÁKRA....

2011. jún. 24. 19:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Jobb félni, mint megijedni? Ettől nem lehet megijedni, mivel egy világvége nem hirtelen jön... Szerinted hirtelen szétrobbannak a kéreglemezek, vagy mi? A maják meg nem jósoltak világvégét, csak eddig írták a naptárukat, mert eddig tartott a ciklusuk. Ennyi. A mobilomon 2099-ig van a naptár, de akkor sem lesz világvége (bár előbb lehet :D).

Van otthon naptárad? Az is 2011 végéig tart, mégse lesz vége a világnak szilveszterkor.

2011. jún. 26. 17:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Jövőre nem lesz világvége, a majás dolgokban már tényleg én sem hiszek pedig én sok ilyesmibe igen, pl ebben: http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

Na ez már nem majás jóslat, hanem az észrevételek a való életben.

2011. jún. 27. 13:37
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem a telóm 2030 után visszavált 1900ra. Tehát ott is lesz egy korszakváltás..... (: Sebaj. Mindig is kiváncsi voltam, hogy hogy éltek az emberek a XX. században (: Bár a világháborúk újbóli átélése nem lesz egy leányálom.....:)
2011. júl. 7. 11:34
 24/25 anonim ***** válasza:
hát ha a tévé is megmondta akkor az úgy is van. ha a zinterneten találsz ilyesmit akkor még biztosabb.
2011. júl. 10. 19:58
 25/25 anonim ***** válasza:
engem nem izgat, végre megnéztem a hp utsót, mostmár meg is dögölhetek!
2011. júl. 20. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!