Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Téged mennyire foglalkoztat a...

Téged mennyire foglalkoztat a Maja jóslat? Hiszel benne?

Figyelt kérdés

Jövőre szakad vége a Maja naptárnak,vagyis addig írták.Hiszel valamennyire,vagy nagyon abban,hogy itt a vég a nyakunkon?

Tudjuk,hogy a Maják mire voltak képesek,hiszen a Fókuszba is benne volt,hogy ujjlenyomat alapján egy pálmalevélre a Maják leírták az egész életét annak az egyénnek.

Én őszintén szólva elgondolkodónak tartom az egészet,és NEM CSUPÁN EGY FILMRE HIVATKOZVA,hanem a VALÓS MAJÁKRA....

2011. jún. 24. 19:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem jósoltak a maják semmilyen világvégét. Nincs ráírva a naptárukra, hogy "itt 2012-nél most abbahagyjuk, mert itt lesz a világvége", egyszerűen csak abbahagyták. Mint ahogy a telefonomon is csak 2100-ig van naptár, szóval ha 89 év múlva valakinek a kezébe kerül, be fog rezelni, hogy mindjárt világvége... :D
2011. jún. 24. 21:44
 12/25 anonim ***** válasza:
61%

ja, benne volt a fókuszba(!)? akkor meghalunk 'zzeg!

nem mellesleg, lehet, hogy azért szakad meg a maja naptár, mert lekaszabolták őket a spanyolok és halott ember nem tud írni, létrára mászni, stb.

2011. jún. 24. 21:50
 13/25 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, mi lesz jövőre, még azt sem, hogy mi lesz holnap. De a maják tudtommal nem mondták, hogy világvége lesz. Napciklusokban számoltak és az egyik nagyobb ciklus 2012 körül fejeződik be, ezért fejezték be itt a naptárt. Hol mondták, vagy írták, hogy vége lesz a világnak?
2011. jún. 24. 22:07
 14/25 anonim ***** válasza:

am láttátok a 2012 filmben hogy hogy fognak álni a csillagok?

én azt olvastam hogy csak annyi a valóság alapja.

2011. jún. 24. 22:25
 15/25 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon rosszak az értesüléseid.

1. Nem lesz világvége, ezt a maják sosem írták le. Csak a média fújja fel - lásd Fókusz

2. A Fókuszt sose tekintsd hírforrásnak, mert nem az

3. A maják sose írtak pálmaleveleket. - A maják Közép-Amerikában éltek, a pálmalevelek valahol Indiában készültek.

Úgyhogy mielőtt ennyire elgondolkozol a "valós majákon" előbb inkább olvass utána a téves értesüléseidnek.

2011. jún. 24. 23:48
 16/25 anonim válasza:
Én nem hiszek ebben, de különbözőek vagyunk, így a véleményünk is eltérő! Elég fura ez a majás történet. Meg szerencsétlenek meddig írják a naptárat?
2011. jún. 25. 17:49
 17/25 A kérdező kommentje:

Mindenki mást mond/ír:)

Ebből azt lehet következtetni,hogy senki sem tudja mi lesz majd...

Én amondó vagyok:

Jobb félni,mint megijedni.

2011. jún. 25. 19:29
 18/25 anonim ***** válasza:
tökmindegy, egyszer úgyis meghalunk, ha jönne is világvége, mit tudunk ellene tenni? semmit.
2011. jún. 25. 19:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor félj! Én inkább nem félek, és nem lesz semmi, mint félek és nem lesz semmi. De ha lenne is valami, valami naaaagy véletlen folytán, legalább akkor sem féltem előtte 1 évet. :)
2011. jún. 25. 20:19
 20/25 anonim ***** válasza:
szerintem vagy akkor vagy 2015 re elindul ettől egy óriási eddig nem látott háború.
2011. jún. 26. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!