Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » 36 éves a barátom, és húsz...

36 éves a barátom, és húsz leszek! Működhet ez köztünk hosszú távon? 1hónapja vagyunk együtt.

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 16:34
1 2 3
 21/25 melcsiboszi válasza:

Mi is köszönjük! :)

"Ne adj fel egy szerelmet a számok miatt!" - 11:01, ez a lehető legigazabb mondat és a legmegfogadandóbb tanács, amit valaha hallottam! Köszönöm! :)

22:59, "Egy „lekötött” kapcsolat maga az élet.", ez a másik legigazabb mondat! Neked is köszönöm!!! :)

2011. jún. 14. 12:27
 22/25 anonim ***** válasza:

"Ha igazán szeret és tisztel, akkor ez fel sem merül."

Persze, kedves kérdező, hisz ez itt a lényeg. Ha igazán....

Majd bolond lenne mást mondani.

Te még azt hiszed, hogy a hazugság úgy kezdődik, hogy ? Figyuzz, most hazudok neked...

2011. jún. 15. 22:06
 23/25 melcsiboszi válasza:
Kedves utolsó, nagyon kiábrándult vagy. Mi ennek az oka? Talán volt már egy nagy csalódásod? Egyébként a férjemnek meg sem kell szólalnia, hogy lássam, mit érez. Így nem is kerülhet sor hazugságra. Nem beszélve arról, hogy szó nélkül feladta az egzisztenciáját azért, hogy házat vehessünk és együtt legyünk. Mi ez, ha nem igazi szeretet?
2011. jún. 16. 07:33
 24/25 anonim válasza:

Négy fontosabb esetet ismerek:

1) Őszinte szerelemmel, jóindulattal (a szerelmes mindig jóindulatú!) indul, majd továbbra is jóindulattal, lelkiismeretességgel, még a szerelem elmúlása után is. Ez a legszebb, legértékesebb kapcsolat!

2) Őszinte szerelemmel, jóindulattal (a szerelmes mindig jóindulatú!) indul, de csak ameddig a szerelem tart. Utána kapkodás másik ”újdonság varázsa” után. Próbáld elkerülni...

3) Érdekkapcsolat (anyagi, testi, stb.) jóindulattal, lelkiismeretességgel. Ettől sem kell megijedni.

4) Érdekkapcsolat (anyagi, testi, stb.) önző módon, lelkiismeretlenséggel. Próbáld elkerülni...

2011. jún. 16. 14:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tényező a korkülömbség.. Nálunk 17 van az én hátrányomra %4 vagyok , a párom 37 és boldogok vagyunk közel 10 éve Ugy h semmi baj a korral.)
2011. nov. 1. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!