36 éves a barátom, és húsz leszek! Működhet ez köztünk hosszú távon? 1hónapja vagyunk együtt.
”Szóval az egyáltalán nem igaz, hogy csak a szexre kell egy idősebb férfinak egy fiatalabb lány, meg hogy "mutogatni" akarja.”
, , , , , , , ,
Ezzel teljes mértékben egyetértek, nekem is volt egy ilyen esetem. Ameddig csak lehetett halogattam a konkrét szexet (de az erotikus közeledést nem), mert nekem is főleg a közeli embertárs kellett, de végül a nő hormonjai kikövetelték a jussukat, és érezhető volt a szexben a korkülönbség, amit a nő nem tudott kellő életbölcsességgel kezelni.
Tudom, hogy vannak kivételek, amikor sikerül uralkodni a hormonok fölött, de kivételekre számítani annyi, mint bízni az ötös találatban.
Kedves Kérdező,
Csak azokat vedd figyelembe, akik konkréten a saját tapasztalatukat írják és a korkülönbség szinte azonos.
Dönteniu azonban, ha döntened kell, ne ezen az alapon, hanem saját meggyőződésen alapján dönts, a szeretet, szerelem,megétés,együtt-élés és vállalás legyen a döntő.
Sok sikert.
Kedves Kérdező!
Én 19 vagyok, Párom 29, két éve vagyunk együtt, és közel 1 éve élünk együtt. Nem tudom mással elképzelni az életem! Mert tudnék Nélküle élni, csak éppen nem akarok! Tökéletesen működik, és a különbség úgy gondolom akkor gond, ha érzed! Mindenki annyi idős, amennyi lélekben! No én lélekben jóval több vagyok, mert nagyon sokat megéltem már...:S Ő is sokat, és tökéletesen megértjük egymást! Ne adj fel egy szerelmet a számok miatt! Már ha szerelem...ha nem, akkor nincs is miről beszélni!
Tudom, hogy nehéz előrelátni, de mégis érdemes végiggondolni, hogy képes lesztek-e elfogadni azt, hogy sokkal hamarább kell lemondanotok a közös nemi együttlétről, amikor a ma még aktív nemi életben lévő párotok ebből a szempontból már nem lesz élvezhető. Minél nagyobb a korkülönbség, annál hamarább marad a nő szexuálisan ”árva”. Akinek ez nem gond, az már csak azt mérlegelje, hogy a férfiak amúgy is rövidebb életűek, és ha még a korkülönbség is nagy, az egyedülmaradás időszakát ez még jobban növeli. Akinek pedig a szex előbbvaló, az még jobban gondolja meg...
Én kb. 5 év korkülönbséget tartok ideálisnak annak, akinek fontos a szex. Akinek nem a szex a lényeg, annak elfogadható kezdetben akár 15 év korkülönbség is, de számítani kell az ebből fakadó későbbi gondokra (pl. korábban társ nélkül maradás). Mindez persze csak hosszútávú tervezésről szól...
Tele van a világ elvált házasokkal, akik egy korosztályba tartoznak mégsem tudtak fenntartani egy normális kapcsolatot. A korkülönbség a leg lényegtelenebb dolog, amitől egy kapcsolat nem működhet. Az egészségét, a pénzét, ne igya, és ne füstölje el, és legyen megbízható.
És jobb, ha van közös érdeklődési kőr. Beszéljétek meg mi az, amit mindketten szerettek.
10:51 -nek.
Mit jelent az, hogy: „Ne kösd magad le 20 évesen! Még előtted az élet!”
Hagyja magát minél több f***-ra felpróbálni, mielőtt megállapodna?
Egy „lekötött” kapcsolat maga az élet.
Köszönöm a válaszokat!( Melcsiboszi)köszönöm a jókívánságokat, és viszont kívánom nektek én is:)
A sexről csak annyit, hogy 20éves vagyok, de még szűz! Elég nehezen akar összejönni a dolog, mert fáj,de nagyon megértő! Úgy gondolom,hogy ha csak a sexet akarná, akkor nem lenne megértő, és tovább állna.. próbálkoztunk már csak még nem jött össze a dolog,mert fáj!Tehát nem hinném, h csak erre menne..,mert akkor nem „szenvedne egy szűz lánnyal”
”Tele van a világ elvált házasokkal, akik egy korosztályba tartoznak mégsem tudtak fenntartani egy normális kapcsolatot.”
, , , , , , , ,
Ez igaz, de kb. ugyanolyan arányban vállnak el azok is, akiknél nagy a korkülönbség. Mondani lehet, hogy ebből a szempontból egyenlő a két eset.
A nagyobb korkülönbség kedvez a férfiak ”stabilitásának” (ilyen esetben ritkábban szakítanak), de ilyenkor viszont a fiatalabb nők részéről nagyobb a szakítás gyakorisága.
A nagyobb élettapasztalat mindenképpen előny. A hiedelemmel ellentétben ilyen esetben nem az a jellemző, hogy a tapasztaltabb partner ravaszabb és aljasabb (30 fölöttiről van szó!), hanem inkább az, hogy jobban tudja, hogy mindkettőnek mi a jobb (azt már megtanulta, hogy az nem vezet eredményre, ha csak a saját érdekét követi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!