Mi a nevem, foglalkozásom és végzetem?
Figyelt kérdés
Itt annyian foglalkoznak jóslással, hogy ezt a kicsiséget bárki megmondhatná.2011. jún. 1. 17:10
11/45 A kérdező kommentje:
Akkor az, hogy hány éves leszek ebben az évben
2011. jún. 1. 17:26
12/45 anonim válasza:
az meg attól függ, hogy számoljuk:)
13/45 A kérdező kommentje:
2011 ben hány évet töltök
2011. jún. 1. 17:34
14/45 anonim válasza:
hogy mit töltesz ??? házipáleszt ??? :D :D
.
.
szerintem meg Richárd vagy 25 éves diplomás álláskereső a vágzet én ezt nem értem
15/45 anonim válasza:
ki mondta hogy betöltöd? de inkább nem spoilerezek:D
16/45 anonim válasza:
bozó lászló
napi hírportál szerkesztő
végzeted: seggkapitány
17/45 anonim válasza:
A neved Gábor, Számítógépekkel foglalkozol. Jövőre leszel 21. A végzeted: vagy egy telejós szekta fog feláldozni három éven belül ajándékképp a Sas-ködnek, vagy 76 évesen valamilyen szív-érrendszeri betegségben halsz meg.
18/45 anonim válasza:
A neved Fruzsina, 26 éves vagy, természetgyógyász és a végzeted a 6-os villamos! :))
19/45 A kérdező kommentje:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:48
te állsz a legközelebb, habár mindenben tévedtél
2011. jún. 1. 18:22
20/45 anonim válasza:
27 éves informatikus a végzetet még nem tudhatom a sorsod magad alakítod. nem vagyok jós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!