Van egy hobbim, ami már-már függőség: az írás. Szeretek formát adni a gondolataimnak, legyen az vers, novella, vagy akár kisregény.
A gond ott kezdődik, hogy évek óta minden történetem egy része igazzá válik - legtöbbször rossz dolgok, és sokszor nem is az én szintemen. Nem egyszer pár hét múlva a híradóból hallottam vissza szinte ugyanazt. Volt időszak, amikor nem is mertem emiatt írni, de nem bírtam sokáig ellenállni.
Elsősorban azokhoz szól a kérdés, akik szintén írogatnak, veletek mennyire gyakran történik ilyen?
2011. máj. 12. 21:50
1/7 anonim válasza:
Kérlek írd meg mi lesz 2012-ben nagyon érdekel !
2011. máj. 12. 22:05
2/7 anonim válasza:
Igen, ez lehetséges. De ha már isten megadta neked ezt a csodát, akkor élj is vele :) és használd :) Sok szerencsét tesóm :)
2011. máj. 12. 22:14
3/7 Toto652_89 válasza:
Én megálmodni szoktam a jövőt... ha nem is tökéletesen, de megtörténnek. Minden esély megvan rá, hogy az ember képes egy kicsit, illetve némelyek jobban a jövőbe látni.
Bár az az érdekes, hogy a jövő még nincs is felépítve... és mégis... erről lehet beszélgetni órákig.
2011. máj. 12. 22:43
4/7 anonim válasza:
Majd az egyik történetedbe belevennéd, csak mellékszálon, hogy megnyerem a lottót? léccci...
2011. máj. 13. 08:21
5/7 A kérdező kommentje:
22:05, 08:21 De szép is lenne, ha eldönthetném, miről írok... Nem igazán tudom ezt megmagyarázni. Néha rámjön, és nem tudok leállni vele...
2011. máj. 13. 15:23
6/7 anonim válasza:
Ha írni szeretsz, lehet, hogy olvasni is :) Amennyiben igen, ajánlom Philip K. Dick-től a "Hogyan építsünk olyan univerzumot, ami nem esik szét két nap múlva" c. esszét. Angolul elérhető a neten. (How to build a universe that doesn't fall apart two days later)
2011. máj. 15. 01:39
7/7 anonim válasza:
Ha ilyan 'hatalmad' van, akkor gondolkodj pozitívan és akkor lehet, hogy jobb dolgokrol fogsz írni. Ha megtörténik, csak jó lehet! ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!