Miért hisznek emberek a jósoknak?
Mennyi buta ember él még manapság, aki oda hordja a pénzét a jósokhoz?
Régen üldözték is őket, de a rendszerváltás óta még jobban butul ez a nép? Miért végzünk iskolát?
Felmerült bennem még jobban a napokban, hogy most miért nincs jelentkező aki megjósolta volna a japán katasztrófát? Ébresztő!!! Ezen nem gondolkodott el senki?
Vagy azért mert szeretnének hinni nekik, vagy mert ostobák mint egy napon felejtett samottégla. Az utóbbi sokkal gyakoribb.
Vajon miért nem hallani ilyet: "Jósnő nyerte az ötöslottót?"
Tévedsz, nem minden jós csaló! Vannak, akik látják előre a katasztófákat is, pl. Michael Hayek. De akkor sem nagyon tudsz mit tenni, ha megjósolják előre az ilyen tragédiákat. Mert vagy nem hisznek neki az emberek, vagy nem lehet megelőzni a bajt.
Én még sosem voltam jósnőnél, de egyszer egy osztálytársam jósolt a tenyeremből, és minden úgy történt, ahogy mondta.
Persze vannak csalók is, nyilván.
Van jövő érzékelés:
Ha eszek, akkor a jövőben szarni fogok.
Még valamit?
Vannak olyan emberek, akiknek különleges képességeik vannak.
Látják az összefüggéseket, érzik, hogy mi fog történni.
Ez ellen kár kapálózni, ez így van! Sok példa van rá, megérzésre, jóslatokra a történelemben is, nem az ókorban, hanem a XX. században.
Nem kell ezt ilyen kategorikusan kijelenteni, hogy minden jós csaló, és aki jóshoz megy, az meg egy retardált hülye.
De szerintem sincs ennyi jós, meg tisztánlátó, meg mágus-táltos, mint akik hirdetik magukat.
Sok közöttük a csaló, aki semmit nem ért ehhez, ez tény.
10:35
Azt elfelejtetted mondani, hogy ezek a látók látják a láthatatlan spagettiszörny karjait, így meg tudják jósolni, hogy azok a karok mit fognak a következő percben tenni! És igaza van, kár ez ellen kapálózni! Tény, hogy rengeteg erről a témakörről készült irodalom, tvműsor és egyebek léteznek, és ha valaki valamit mond, az biztos nem hazudik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!