Vannak akik hisznek ezekben a jóslatokban?
csak olyanok írjanak, akik hisznek, vagy van róla véleményük(normális emberi véleményük)
Nostradamus jóslataira gondolok elsősorban, aki számos eseményt megjósolt
amit egy öregasszony is megjósolt majdnem ugyanazzal a pontossággal
mitől van ez?
mind2-en ugyanazt jósolták, vagy pedig a neten szórakoznak?
Nekem az a véleményem, hogy fogalmam sincs hogy igazak-e ezek a jóslatok. Elképzelhetőnek tartom, hogy valaki esetleg látta a jövőt és leírta. Viszont abban is hiszek, hogy ezekbe a "jóslatokba" mindenki azt lát bele amit akar. Mint abba a tintapacás tesztbe(rorschach teszt).
Mivel ezeket a jóslatokat nem úgy írták hogy 2020.11.03-én egy X nevű ember ezt fogja csinálni, hanem pontatlanul, van megírva és emiatt ez a történés végülis bármikor bekövetkezhet.
Ezeket a jóslatokat igaznak hihetjük bármelyik századba.
A jósok mindig azt csinálják, hogy olyat mondanak ami bármikor igaz lehet így nekik is igazuk lesz mindig.
Egy példa:
Van egy olyan jóslat, hogy .....9. hónapjában elérkezik keletről a rettegés királya.
Na ezt érthetjük a 2001. szeptemberi történésekre.
Érthetjük az Afganisztáni és Iraki háborúkra.
Vagy tételezzük fel, kitör egy világháború a mostani kóreai problémák miatt, és akkor meg arra lesz igaz.
Mindig van valami amire igaznak tűnik.
Nosztradamus kb 3400-ra jósolta a világ végét te nagyon hülye .
előző hozzászolónak szolt.
de már novemberből nincs 1 hét
szerinted lehet arra esély, hogy 1 hét alatt kitörjön egy háború??
Normális véleménynek számít az, hogy nosztraizéé egy szélhámos volt, éa orbitális butaságokat beszélnek bele az írásiba? Mert hogy rendesen lefordítani sem sikerült...
A világvége pedig 2220.02.22 én lesz...
Ki várja meg velem, hogy bejön-e?
2000. jan. 1-re is jósoltak világvégét bár itt volt az árvíz az iszapkatasztrófa.
Isten szerint a katasztrófák után eljön a világvége, és mostanság egyre több a katasztrófa..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!