Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Milyen vagyok én? Ez a kérdése...

Milyen vagyok én? Ez a kérdésem. Szerintem ez egy jó játék is egyben. Szabályok lejjebb.

Figyelt kérdés
Tehát lehet jósolni kártyából, van intuíció-t használni. Bármi ami eszedbe jut. Tulajdonság, szerelmi élet, rólam adatok, kör, keresztnév, az ország melyik részén lakhatok. Ami eszedbe jut. A végén majd összesítek, ha lesznek jó válaszok. Ezt tele is lehet offolni, de én tényleg kíváncsi vagyok, mennyire működnek egyeseknek megérzései... :) Ha valami segítség kell megírom.
2011. márc. 12. 22:11
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Én hiszek a megérzésben, ráérzésben is. egy tudós azt mondaná, hogy statisztikailag lesz olyan, aki eltalál valamit. Szerintem viszont van megérzés is.
2011. márc. 12. 22:59
 12/32 anonim ***** válasza:

:) fiatal es naiv vagy. ezzel kiegeszitem az elozoeket.

Pont az a lenyeg, hogy ha lenne valami a megerzesben, akkor az MUKODNE MINDIG.

itt mar beirtak, hgoy videki vagy, majd beirja valaki h budapesti, hogy eszak magyaro-i hogy del, hogy kelet, hogy nyugat. valamelyik csakeltalalja. AZtan majd arra huzod, hogy heeee ez az ember megerezte. Megegyzser mondom: ha lenne az amiben hiszel( mar a szo is h hit elegge hiteltelenne teszi), akkor az mukodik. Tegyuk fel aki szerinted mukodik, utana en kerdezek attol az embertol nem fog semmit eltalalni ez 100%. azaz nem mukodik. Csak szerencse, es a jozan eszeddel ezt te is tudod

2011. márc. 12. 23:04
 13/32 A kérdező kommentje:
Biztos volt már veled is oylan, hogy gondoltál valakire, és abban a pillanatban megcsörrent a telefonod, és ő volt. Ez szerencse?
2011. márc. 12. 23:08
 14/32 anonim ***** válasza:
Van benne valami. Ez úgy lenne "hiteles", ha a válaszolók nem látnák egymás válaszait. Így meg befolyásolják egymást.
2011. márc. 12. 23:08
 15/32 A kérdező kommentje:
Eddig amúgy nem, érdekes módon nem egy vonalon indult el az egész, és azt bővítették tovább, hanem elég tarka válaszok születtek. Az első kettő volt a legközelebb eddig. 3 éve van kapcsolatom.
2011. márc. 12. 23:16
 16/32 anonim ***** válasza:

es hanyszor volt olyan h gondoltal valakire es kvara nem csorrent meg a telefon???

jaaaa hogy ezekre nem emlekszel, mert megsem akkora elmeny.

Ha valami sikerul arra jobban emlekszel termeszetesen.

ebben meg nincs csoda mindig

2011. márc. 12. 23:29
 17/32 anonim ***** válasza:
63%
Aberált, pszichopata gonosz lelkű vagy, akinek elfojtott vámpíoid hajlamai vannak.
2011. márc. 13. 03:17
 18/32 anonim ***** válasza:
Csak arról írok, hogy most milyen vagy: Ott erőlködsz, ahol nem kellene. Lassan kezdesz rájönni, hogy tovább kellene lépned, de a lustaságod nem engedi. Még vársz valami jelre. Kicsit szeretsz kekeckedni. Néha bele mész átgondolás nélkül dolgokba, ha jól jössz ki belőle,:D :D :D kihúzod magadat. Hiúság vásárát már kezded elhagyni, de még időnként visszaköszön. Azért küzdesz, hogy anyagi biztonságodat megteremtsd. Még sokat kell tanulnod, ezt te is tudod.
2011. márc. 13. 09:35
 19/32 anonim ***** válasza:
ja és pasi vagy. kb 25-28 között :D és Pesti vagy
2011. márc. 13. 09:36
 20/32 anonim ***** válasza:

Magyarországon laksz, lány vagy fiú vagy.

1-100 éves. 0-100 éve van kapcsolatod.

Na most ki jár a legközelebb?

2011. márc. 13. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!