Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Laggolok minden játék közben,...

Laggolok minden játék közben, pedig semmi baj nincs szerintem a géppel/nettel. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Gépem:

AMD Athlon II X2 processor P320 (2x 2.1GHZ)

ATI Mobility Radeon HD 5470, 512MB VRAM (videokártya)

3GB DDR3 RAM memória, 320GB HDD. Netem 30 Megás. Akármilyen netes játékkal játszom, például counter strike, Alliance of Valiant Arms, CrossFire, mindig ugrál a PING-em 30-ról 120-ra..A lagg miatt az FPS-em is kevés, mivel csökken a képfeldolgozás. A UPC szolgáltatónál vagyok, szerintem ekkora teljesítménynél nem kéne laggolnom. Mi lehet a baj? pls comment

2011. ápr. 22. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
wifivel?
2011. ápr. 23. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:
UPC = szar, mennyi fps-ed van átlag?
2011. ápr. 23. 00:53
 3/4 A kérdező kommentje:
A netkábelt rákötöm a gépre, szóval kábelesen jön a net. Az átlag FPS-em egész érdekes. 30-35FPS-nél még 150-180FPS-em van, amint elkezd nőni a pingem, megy lefelé, 80pingnél már csak 40FPS, van amikor lemegy 10 fps-ig. :S
2011. ápr. 23. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Rájöttem, a probléma valószínüleg a processzorral lesz, ugyanis sokszor túlmelegszik, hiába AMD. A videokártya, hangkártya stb megsül emiatt, ezért szaggat. Veszek egy laptophűtőt és megvan oldva.:)
2011. ápr. 26. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!