Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Aki Metin2-ben ilyen 80...

Aki Metin2-ben ilyen 80 lvl-es az mit dolgozik? Szerintem ahhoz hogy ilyen legyen valaki napi 20 óra körüli játék kell kb. Vagy csalnak valahogy?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kérdés. De ha nézed a statisztikákat, akkor láthatod, hogy a legtöbb online játékos még fiatalkorú, vagy egyetemre/főiskolára jár.

Persze akadnak munkanélküliek/munkakeresők.

Vagy pedig olyan munkájuk van, ahol megengedett az ilyen (vagy a főnök nem látja:))

DE, már találkoztam többgyerekes családanyákkal és apákkal, akiknek az az esti heppjük, hogy így pihenik ki magukat, hogy amint lefeküdt a gyerek, leülnek játszani.

Ne gondold, hogy mindenki eszeveszettül tolja a játékot:) Van akinek kielégítő az, hogy akár fél év alatt jut el arra a bizonyos szintre, ami már kielégítő.

A másik véglet pedig igen, a HC játékosok, akik éjjel-nappal képesek csak azért fenn lenni, hogy nyomhassák a játékot.

A csalásról pedig az a véleményem, hogy aki csak MMO játékban, az egyrészt idióta. Másrészt pedig nagyon hamar kiderül, főleg a mai anti cheat rendszerekkel. Ráadásul a játék üzemeltetői sem hülyék:)

Erről jut eszembe, hogy hallottam viszont már olyat az SRO nevű MMORPG-ben, hogy ha valaki "adakozik" a szervernek (értsd: vesz valamit, stb), akkor a ban-tól eltekintenek... érdekes.

2009. aug. 30. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell 20 órát naponta lehet hogy naponta 1 órát játszik és már régóta és így jött össze
2009. okt. 11. 16:08
 3/6 anonim válasza:
attól függ milyen serveren hogy fejlődik és hol és h milyen cuccai vannak..
2010. jan. 2. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Istenem emberek... Nem kell nagy ész hozzá.

Hogy mi kell?

- Érteni a karakteredhez.

- Sd2 belépő (KÖTELEZŐ), pl én bementem régebben lvl 48-ason, akkor még segítettek 54-ig, aztán 54-67 1 hét alatt, aztán ölögettem tovább amíg bírtam, viszont mostmár SD3 (Grotto) is van ha jól tudom, menj oda, de vigyázz, mert erősek. Én már 1 éve nem metinezek kb. :)

2010. márc. 21. 18:18
 5/6 anonim válasza:

jujjj hogy lehettél te 1 hét alatt akkora?..-.-

én 67es menta vagyok és én nem tudok ennyire fejlődni

szinthez képest am az nem SD3...hanem simán grotto lélek barlang stb.

am meg nem kell nagyon sokat ott ülnöd hogy 80ra feljuss

haverom kb 4 hónap alatt felmennt 74re (gyűrűvel)..

2010. aug. 14. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Bakke miyen hülye kérdés... Naponta odaül 1 és fél órát (Pl.) És minden nap pár exp nagyon nagyo nagyon sok idő de lehet így is....
2010. szept. 6. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!