Csak szerintem teljesen irányíthatatlan a Harry Potter és a Halál ereklyéi játék?
Figyelt kérdés
Nagyot csalódtam. Épp csak az elejében kezdtem bele, de össze-vissza rángatózik és szaggat a kép... Pedig nem rossz teljesítményű a gépem.2011. máj. 24. 01:09
1/7 anonim válasza:
A világ kegyetlen.Menj le a grundra és szerezz barátokat!Focizz,pecázz,ne kockulj!
2/7 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, eddig a harmadiktól kezdve az összeset végigjátszottam, de ezt a felénél abbahagytam. Nem tetszik, hogy másról nem szól csak a harcról meg a lefegyverzésről. Az irányítása sem tetszik, a korábbiak jobbak voltak.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát valahogy nem vagyok a foci és a horgászás rajongója, 20 éves lány vagyok, a vizsgaidőszakra kell agybaj ellen.
Igen, egyébként gondoltam, hogy nem bennem van a hiba... Egyre rosszabbak.
2011. máj. 25. 08:02
4/7 anonim válasza:
Vizsgaidőszak alatt ráérsz játszani?Irigylem a szakodat.Nekem meghalni nincs időm mostanában.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem a szakom miatt, bonyolultabb okokból kifolyólag kevés tárgyam van, ami miatt nem kéne irigyelni. Imádom, hogy mindenki ennyire ismer. De oké, a lényeg megvan, szar a játék, köszönöm.
2011. máj. 26. 09:23
6/7 anonim válasza:
Hát,ha rángatózik a kép,akkor az nem a játék hibája,hanem a gépedé.Nem elég jó a géped a játékhoz(valószínűleg).A ¸¸nem rossz˝ nem biztos,hogy elég.Nekem semmi bajom nincs vele,azon kívül,hogy elakadtam a 3. pályán.
7/7 anonim válasza:
Amúgy,ha laptop,akkor rakd be a töltőt,mert akkor fog jól működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!