Adnál egy jósnak 28 milliót hogy levegye a nem létező átkot?
Eszméletlen, el sem hinném, ha nem látnám az áldozatot nyilatkozni.
Jött a jósnő, megmondta, hogy potom 28 millióért leveszi az átkot, aminek a hatását senki nem vette észre mert ezzel szélhámoskodik. Majd átadták neki a pénzt aki pár nap mulva még kért 3 millió Ft-ot, a kis telhetetlen.
Te mit tennél ?
Mellesleg az ezo-tv jósai azt nyílatkozták, hogy Ők sem vesznek le 50-70 ezerért átkot, mert azt csak bóvli jósok teszik. Mondja már meg valaki mennyi az önköltsége az átoklevitelnek ? Az asztrál síkon ekkora árak vannak, akkor nem érdemes halálunk után oda jutni:D.
Csak erős idegzetűeknek, jól megkapaszkodva lehet csak megtekinteni !
A mai korszakban mar "tulelok" vagyunk, tehat mindenki igyekszik ugy megelni, ahogyan arra lehetosege van, s igy olyan munkat vegezz el, amit eppen kap.
Itt En igazabol nem a josnot hibaztatom, mivel erre van kereslet, es ebbol meglehet elni, mivel az emberek erre szivesen koltenek.
Itt az aldozat a "fobunos", hiszen mar az sem termeszetes, hogy az egesz vagyonat egy vadidegen embernek atadja!
Tőlem egy cigányasszony csalt ki vagy 10 éve egy 500-ast... azóta is szégyellem magam, hogy milyen hülye voltam :))
Nem tudom sajnálni ezt a nőt, teljesen hülye.
Egyszerűen nem tudtam mást mondani rá, mint hogy megérdemli. Ennyiért én is szívesen leveszem róla a rontást, bár fogalmam sincs, hogy hogy kell, de 28 milláért megtanulom :)
Nem tudom az EZO TV-s jósok mennyiért "dolgoznak", de az is megérdemli, aki nekik fizet. A SEMMIÉRT! Áááá :S
EZ olyan fake hír a tv2n mint annak a rendje.
Ilyen hülye emberek nem léteznek ennyi pénzzel :D
De legalább van min csámcsogni, pont ezért csinálták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!