Ki tudná megjósolni a jövőmet neten keresztül?
1998.09.18- ban születtem. kedvenc színem a dögös rózsaszín (hot pink) lány vagyok. barna haj, 156cm, 50kg..
kedvenc ételem a spaghety. válaszokat kérek.. :) (légyszi ne hüjeségeket irjatok) bírtok Írni az e-mail-omra is :)
előre is köszönöm :)
Kedves kérdező!
Én az imént egy pillanatra beleláttam a jövődbe,de sajnos nem tudom Neked felolvasni képzeletem képernyőjéről,mert tele van olyan szavakkal és kifejezésekkel,mint "spaghety" "hüjeség" "bírtok írni" "e-mail-omra"...szóval köszönöm szépen a lehetőséget,de már a kérdést se értettük.
Sajnos egyet kell értenem az előző hozzászólóval, pedig én amúgy foglalkozom ilyesmikkel... De ebből az infóból egy dolog derül ki fényesen a jövődből: meg fogsz bukni nyelvtanból. :)
No, de kicsit komolyabbra fordítva! Ha valódi választ szeretnél, azt sajnos nem fogod megkapni a neten keresztül. És ne higgy senkinek, aki azt állítja, hogy ez így is működhet! Ehhez kell a személyes jelenlét, és az elmélyülés. Ha pesti vagy, vagy jársz Bp.-en; akkor nagyon szívesen rakok neked kártyát, de csak személyesen.
Szép napot neked!
ParlanDo
"De ebből az infóból egy dolog derül ki fényesen a jövődből: meg fogsz bukni nyelvtanból. :) "
Nah estig jó kedvem lesz! Köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!