Harmadik Babámat várom. Hogyan lehetne megjósolni a nemét?
Tudom-tudom, ez csak "játék" de kíváncsi vagyok, hogy beválik-e. Az első két gyermekem olyan nemű lett, mint amit megjósoltak. Talán a harmadiknál is beválik.
Állítólag a tenyér kisujj felőli élén is meg lehet nézni (vonalakból talán...nem vagyok benne biztos)
Köszönöm!
Melyik az a rész a tenyerünkön ahol megnézhejük,hogy
hány gyeekünk lesz?Elmagyaráznátok?Esetleg link?:)
Köszi
Jóslás terén nem vagyok a legjobb, de többféle variációról is tudok ebben az esetben. Ingával lehe megnézni többekközt, cérnára akasztott aranygyűrűvel ( ami lehetőleg a sajátod legyen ) de ahogy fentebb is írták, a tenyér külső szélén lévő vonalak alapján lehet a várható gyermekek számát és nemét megjósolni : a rövid rovátka lányt, a hosszú pedig fiút jelent. Azonban it vigyázni kell, mert a megfogant, de meg nem született gyermeket is mutatja ( abortusz, vetélés )
Nálam is bejöt,, a menyasszonyomnál is ( neki van két gyermeke korábbról ) és több ismerősünknél is pontosan bejött, egyetlen egyszer látszott tévesnek, merrt egy fiút, utána két lányt mutatott a tenyere, és csak két lánya van, de utólag kiderült, volt egy vetélése, aki kisfiú lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!