Jósolnál nekem? Van lehetőség neten keresztül jósolni?
Én jósolok neked.
Az életed fordulóponthoz érkezett, a Szaturnusz rossz fényszögeket vet a pénzügyi helyzetedre, és ez még nagyon sokáig nem fog változni. Hosszú ideig meg kell húnod a nadrágszíjat, később azonban jó kilátások nyílnak a pénzügyeid rendezésére. Életed vége felé egy hosszú utazás is kinéz, valószínűleg a tengeren túlra fogsz utazni.
A kapcsolatiadban is változások lesznek, valaki eltűnik az életedből, de ne aggódj, mert új emberek kerülnek a látószögedbe, akikkel jó kapcsolatot alakíthatsz ki.
Három gyermeked lesz, és egy rövid problémás időszak után boldog leszel.
Ne higgy az ilyenekben.
Ilyet bárki tud írni, szerintem az első válaszoló is csak erre akart rámutatni. Ha meg véletlenül valami bejön akkor azt ennek fogod betudni.
Sajnos én sem jósolhatok ingyen. De ha meggondolod magad, akkor emailban az alábbi tarifák szerint jóslok:
-Középtávú sikeresség minimum 13.000 FT
-Hosszútávú sikeresség minimum 40.000 FT
-gyermekádlás babaváróknak 120.000 FT
plusz 8.000 forintért energialégmágnesek mellett jóslok, amivel bizonyítottan pozitívabb eredményeket tudok mondani.
Sajnálatos módon a kártyák nem túl jót mutatnak.
Az év végéig folyamatosan adódnak majd problémák az életedben. Az otthonoddal és párkapcsolatoddal is nagy problémák lehetnek az év végéig. A stressz pedig egészségügyi problémákat fog okozni. Valakit el fogsz veszíteni, de ez a veszteség fog kilendíteni a rossz passzból és onnantól minden rendbe jön.
Valószínűsíthető, hogy egy költözéssel fog kezdődni a jobb időszakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!