Ki hívta fel az EZO-tv-t? . ÉS kinek jött be az amit ott mondtak?
A párom szokta utánozni a csávót (5-4-3-2-1). Elmondja a betelefonáló, hogy mit akar a párom meg kajak ugyan azt mondja, mint aki ott ül bent.
Nem hívtam fel soha, de jósnőnél voltam már egyszer. De nem emlékszem, hogy bejött-e, mert már nem tudom mit mondott.
De az exsógornőmnek megmondta, h volt 1 abortusza, amikor szinte senki nem tudott róla.
Kristályfej téged mikor tiltanak ki innen végre? Folyton reklámozod ezt az idióta Ezotévét is, meg mindenkinek tanácsolod, hogy hívja fel... Téged megfizetnek a reklámért vagy mi?
Pénzelszedés az egész.
Ha olcsóbb lenne betelefonálnék és megkérdezném élö adásban, hogy "Maga mikor fogja abbahagyni az emberek átverését?"
Én senkit nem vágok, átt de nekem ott egy ember amit mondott ,és bejött. És én ott egy embert tanácsolok,többit nem ismerem.
Nem reklámnak szánom.
Ja 100-ból egyszer bejön nekik is
Én is elmegyek ilyen EZO-snak és jó sok pénzt keresnék.
Hogy jönne már be az amit ott mondanak, baromság az egész és a sok hülye meg el is hiszi.
A jövőt nem lehet megjósolni nem tudjátok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!