Mikor várható a második baba nálunk?
2012 nyár végén, de lehet 2011 kora ősz elején és esni fog az eső, de az nem befolyásol majd semmit.
Ne törődj a barmok válaszaival.-))
Ja, és kisfiad lesz arra több az esély, de azt is nagyon, de nagyon fogod szeretni, mindkettőt egyformán.-))
Van még valami!
Valaki rosszat akar neked, de nem nagy dolgot, de van ott talán valaki, egy hamis személy a környezetedben, DE közben tart tőled, mert az energiád erős, de ne hagyd magad megtörni! Soha! Ne félj kérlek, nem akarlak ijesztgetni, de most ezt le kellett hogy írjam. De ha nem hagyod magad befolyásolni, akkor minden rendben lesz.
Kérlek ne kérdezz tőlem a továbbiakban semmit!-)))
Nagyon és őszintén remélem, nem bántottalak meeg, de ez jött ki.-)))
Nem sok esélyed van talán hogy kislányod legyen, de a pici remény mindig ott lapul.-)
Nem szoktam senkinek válaszolni priviben, nagyon kérlek ne vedd sértésnek!-))
Nem jó ha az ember tudja előre, hogy mi vár rá az elkövetkező napokban, hónapokban, években, mert megpróbálja átformálni a sorsát, amit nem lehet, ( bár bizonyos esetekben mindent lehet ) mert akkor az ember is megváltozik és rosszra fordulhat az élete!
A kérdésedre is csak azért válaszoltam, amit kértél, mert valahogy éreztem hogy válaszolnom kell, volt benne valami a kérdésed mögött.
Kérlek ne szomorkodj, tényleg nem állt szándékomban, hogy most ezen gyötörd magad, amit írtam az előző válaszomban.-)
Nem sok esélyed van talán hogy kislányod legyen, de a pici remény mindig ott lapul.-)
Nem szoktam senkinek válaszolni priviben, nagyon kérlek ne vedd sértésnek!-))
Nem jó ha az ember tudja előre, hogy mi vár rá az elkövetkező napokban, hónapokban, években, mert megpróbálja átformálni a sorsát, amit nem lehet, ( bár bizonyos esetekben mindent lehet ) mert akkor az ember is megváltozik és rosszra fordulhat az élete!
A kérdésedre is csak azért válaszoltam, amit kértél, mert valahogy éreztem hogy válaszolnom kell, volt benne valami a kérdésed mögött.
Kérlek ne szomorkodj, tényleg nem állt szándékomban, hogy most ezen gyötörd magad, amit írtam az előző válaszomban.-)
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 11-30 19:47
aki ezt írta nekem is tudna írni??
Hogy nekem mikot lesz az első babám??
Nagyon szeretnénk ha össze jönne de mégsem sikerül.Válaszod várom
uccsó voltam 1989.01.09 születtem
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!