Mikor várható a második baba nálunk?
Figyelt kérdés
1983.08.17.én születtem van egy kisfiam 09.05.04. én született nagyon kiváncsi vagyok mikor jön hozzá a kis tesó?lehet e tudni lány lesz e vagy ismét fiú,mert nagyon kis lányt szeretnénk.kösy2010. nov. 24. 13:21
1/19 anonim válasza:
ez érdekes abból a szempontból ,hogy te most azt szeretnéd hogy tippeljünk vagy vmi jóst szeretnél hogy válaszoljon vagy esetleg a szül évedből akarod kideriteni?ez engem is izgat,ha vki tudja a megoldást akkor az én dátumomból is jósolja meg mikor lesz a 2.babám
1989,01.09
21/N
2/19 anonim válasza:
második válaszoló voltam nem a 2.babám hanem az első(elütöttem) :)
3/19 anonim válasza:
Tudod, hogy készül egy baba? Milyen kérdés az, hogy mikor jön? Jobb esetbe, ha megcsináljátok.
Nem értem a kérdést.
4/19 anonim válasza:
Védekezés nélküli szex és utána 9 hónapra
6/19 anonim válasza:
én szerintem arra gondol hogy dolgoznak rajta csak eddig még nem jött össze.Mi is 1 éve próbálkozunk és még semmi.engem is érdekel mikor fogan meg az első,azért kérdeztem én is
7/19 A kérdező kommentje:
az érdekell h valaki megtudja e jósolni a születési évből?
2010. nov. 24. 13:45
8/19 anonim válasza:
*facepalm*
ilyen nincs, akkor jön a második ha szexeltek védekezés nélkül. komolyan vannak még ennyire ostoba emberek, már nem azért?
9/19 anonim válasza:
Kisfiad 2014.12.08-án fog megszületni.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!