Ismert valaki olyan szerelmi jóslással foglalkozó szakembert akinek a jóslása tényleg beteljesült az életében?
Figyelt kérdés
Esetleg privátban le tudnátok írni a nevüket? Csináltattam egyet és kíváncsi vagyok mennyire egyezne a két jóslás.nov. 20. 19:06
1/2 anonim válasza:
Érdemben nem tudok hozzászólni, de kérlek olvasd el amit írok és gondolkozz el rajta. Leszögezném, hogy nem okoskodni, irányítani szeretnélek, csak valamilyen szinten “megóvni” az ilyen hazugoktól. Valószínűnek tartom, hogy nem egyezne. Nem tudja senki megmondani, hogy mit hoz neked a jövő. Elmész egy jóshoz, elkezdtek beszélgetni és ők általában olyan irányba terelik a beszélgetést, hogy te észre sem veszed, de rengeteg információt átadsz magadról neki, amiből ő “táplálkozik” és ez alapján jósol neked. Az esetek jelentős %-ban csak találgatnak és olyan általános dolgokat mondanak, amiket bárki tudna neked. Ráadásul jó sok pénzt elkérnek. Sajnos, sok olyan ember van aki ezeket elhiszi és szinte minden egyes apró történést az életében “ráhúz” arra, amit a jós mondott neki. Ismerek olyat, aki úgy éli az életét, ahogy a jós diktálja neki. Ijesztő, hogy mennyire elvesztette a realitását a valósággal és minden fityingjét ami van, azt a jósnak pumpálja. Tényleg, nem rosszból írtam ezeket, és nem tartom valószínűnek azt sem, hogy az én litániám fog téged vagy a véleményedet megváltoztatni.
2/2 Edi8021 válasza:
Az elmúlt két évben több jósnál,magát látnoknak is nevezönél is voltam egy konkrét élethelyzetem miatt,tarotból,cigánykártyából,lenormandból is jósoltak. Volt rosszabb, és volt jó is,amiket mondtak. Azonban ennyi idő elteltével sem valósult meg semmi sem,se rossz,se jó...pedig volt,hogy a tarot és a cigánykártya is szinte ugyanazt mutatta. Mégse jött be semmi,a hitemet elvesztettem a kártyában,és efféle kamu dolgokban. Nagy hülyeségnek gondolom ma már,ez az én tapasztalatom,butaság volt hinni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!