Az hogy történhet, hogy valaki megérzi, ha valaki meg fog halni?
Személy szerint nem hiszek semmi természerfelettiben, de háromszor is volt olyan, hogy megéreztem, hogy valaki meg fog halni.
Mindháromszor ,,mellétippeltem", de a megérzés pontos volt.
Először olyan érzésem volt, hogy egy osztálytársam, akibe régebben szerelmes voltam, nyár végéig meg fog halni. Már azon gondolkodtam, hogy figyelmeztető levelet küldök neki, hogy vigyázzon magára, de creepynek/fenyegetésnek éreztem volna. Végül egy másik volt osztálytársam halt meg azon a nyáron, ugyanabból az osztályból, akibe szintén sserelmes voltam. (19 èvesen, autóbalesetben, tehát nem lehetett előre tudni)
Másodszorra erős halálfélelmem volt, azt hittem nemsokára meghalok. Nagyanyám volt párja halt meg nemsokàra, és azonnal elmúlt az érzés. Beteg volt règòta, de nem lehetett előre tudni, hogy a halálán van.
Harmadszorra valószínűleg másodkézből belèlegzett rengeteg nikotintòl bódult állapotba kerültem. Iszonyatos pánikrohamot kaptam. Életemben nem éreztem még olyan rosszat. Azt hittem, az akkori párommal valami borzasztó fog törtènni. Akkoriban èvek óta munka nélkül volt, én tartottam el, és mindketten rissz lelkiállapotban voltunk. Iszknyatosan nyomasztóan azt èreztem, hogy a helyzete kilàtàstalan, sosem lesz munkàja többet, és a borzasztó, elkeserítő, kilàtàstalan helyzet örökké megmarad. Apàm kb. egy hónap múlva meghalt. Voltak betegségei, de kezelés alatt volt. Nem volt várható mèg, hogy meghaljon.
Iszonyayosan bizarr élmények voltak ezek, azóta sem tudom mit gondoljak efelől.
Velem is volt már, hogy valahogy becsípődött nekem, hogy egy nyáriszünet után másik osztályfőnökünk lesz és amikor elkezdődött az év akkor mesélte az osztályfőnök, hogy valami "bajba került és majdnem itt kellett hagynia minket". De más olyan ismerősöm is mesélt ilyesmiket, akikben teljesen megbízok.
Mérnök ember lévén racionális embernek tartom magam, nem hiszek az ilyen természetfeletti dolgokban. Abban hiszek, hogy kell hogy legyen valami olyan dimenziójú kapcsolat az emberek , de az összes élőlény között amit nem érzékelünk, de mégis van. A természetben is előfordulnak teljesen agyament jelenségek. Pl, ha nem tudnád, hogy a kvantumösszefonódás egy olyan jlétező jelenség, hogy pl egy közös forrásból kiindított fotonpáron, ha az egyiket megváltoztatod akkor a naprendszer másik végében lévő fotonpárja is megváltozik, akkor azt mondod, hogy jajj ez mese meg ilyeneket te is ki tudsz találni... Dehát ez már tudományos tény, megfigyelhető csak éppen jelenleg nem tudni mitől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!