Mit tehetek, ha atutaltam a pénzt a josnonek időben, meggondoltam magam, kértem a visszautalasat mielőtt bármi történhetett volna, ő pedig nem hajlandó visszafizetni a pénzem?
Ha nem hajlandó, akkor így jártál. Polgári peres úton feljelentheted, de gondolom, nem akarsz magadnak hónapokig tartó eljárást.
Írd ki a nevét és elérhetőségét ide, így legalább magad kárán segítesz másoknak. Mondjuk ezt az előre utalást nem is értem. Ez a divat már a jósoknál is?
30 ezer forint. Igen elore utalás.. Mondta, hogy semmit nem veszithetek, hisz garanciás a dolog, ha esetleg nem sikerülne....
Pár napig beszéltünk pár szót, a pénzt elkuldtem és kb 2 nap múlva szerettem volna visszakerni, időben és elalltam a dologtól.
Tehát konkrétum dolgot nem csináltunk nem kezdtük el a dolgot.. Egy csomagot küldött nekem amit kb aznap adott fel amelyik nap én visszakertem a pénzem...
Több email címről írtam neki mindenhol tiltott.
Én már mindenfélét mondtam rá és csalonak neveztem, koveteltem a pénzt az el nem végzett munkájáért. Erre ő megfenyegetett, hogy felfog jelenteni a ragalmazasert, becsület sertesert, és, hogy a férje ügyvéd, az apja valami fejes a rendőrségen, és ráadásként, hogy ha nem hagyom abba, életem végéig rontást és átkot fog rám szórni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!