Egy jós azt jósolta meghalok Hihetek neki?
Na azért ácsi, valamennyit kell bizonyos szolgáltatásokért fizetni és elegendő összeget (Ami azt is jelenti, hogy nem horribilis árat), különben energetikailag nem fog működni.
Áldozni kell rá vagy pénzt vagy egy tárgyat, valamit adni kell a rontás levételért pl, de ez nem feltétlen pénz, hanem egyenértékű tárgy is lehet, csak ezt ugye a fake jósok nem tudják...
Akkor sem működik a rontás levétel, ha túl sokat kér, a rontás levételnek megfelelő árat kell, ami nem 50.000 forint pl halkan megsúgva, mert az már sok, attól kevesebbet kellene kérnie.
A jósnőkre is visszaüt a karma, ha kapzsik.
Ne kavarj ma 11:27
, szöveg értelmezz normálisan.
Nem azért jósolta Neki, hogy meghal, mert nem fizet, ez nem így működik.
Mint írtam is eleve halált nem lehet jósolni előre, csak azt lehet amit írtam, hogy a jós láthatja, hogy van egy betegsége, amiről nem tud vagy szarik a tüneteire és ha nem megy el azzal orvoshoz, akkor meghalhat.
Ennyi.
Így, mert hogy sötétséget lát, ilyen nincs, az van, ha valami olyat lát, hogy balesetet, szerencsétlenséget, stb akkor mondhatja hogy van esély halálra, HA NEM TESZ ELLENE.
Igen akkor be következhet, mint írtam, hogy nem megy egy súlyos betegséggel orvoshoz, de így nem lehet megjósolni, hogy meg fogsz halni.
24-es. Ha jó indulatú lenne a jós, akkor ingyen is levenné az átkot. Képzeld csak el, hogy a mentős kimegy a szívbeteghez, és azt mondja, hogy pénzért hajlandó megmenteni az életét. A jós pont ezt tette, vagyis látta, hogy meghal, de csak pénzért hajlandó segíteni.
Oké, talán ne nevezzük ezt fenyegetésnek, egyszerűen csak segítség nyújtás elmulasztása. Persze egyébként vicc az egész, hiszen nem fog bekövetkezni. A vak is látja, hogy a pénzére hajt, azért hazudik ilyet.
Kap fizetést a mentős, az ugye meg van?
A jós nem kap, ezen van a hangsúly.
Ezért is van, hogy a kórházban is el mennek azok is, akik nem hálásak, azokat nem tudják megmenteni.
Remélem érted és nem hozol fel még egy ilyen hülye hasonlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!