Ha rövid az életvonalam hamar meghalok?
Figyelt kérdés
Lègyszi olyanok irjatok leginkább akinek rövid v aki ismer olyat akinek rövid de mègis idősebb már vagy rövid es tenyleg hamar meghalt2015. febr. 8. 10:20
2/12 A kérdező kommentje:
H-h mi köze?? Tök egyèrtelmű a kèrdèsem..nekem azt mondták rövid az èletvonalam max 40-50 èvet èlek...jo lenne ha valaki ezt megcáfolná, olyan
2015. febr. 8. 10:33
3/12 A kérdező kommentje:
Olyan akinek szintèn rövid de mar idősebb vagy ismer ilyen embert
2015. febr. 8. 10:34
5/12 anonim válasza:
Sokáig azt sem tudtam, hogy mi ez az életvonal, de a nagymamám testvére szokott vele poénkodni régebben.
Neki mind a két kezén rövid az életvonala, valami nagyeszű nőszemély neki is mondott fiatal korában valami hasonló bölcsességet, mint neked valaki.
A fölött az életkor felett, amit kb. jósolt neki, még szült egy második gyereket 42 évesen. 90 éves koráig járt uszodába meg nyugdíjas tornára, a mai napig kifejezetten jól van a korához képest szellemileg és fizikailag is.
Tavaly októberben töltötte be a 93. életévét.
6/12 anonim válasza:
Hülyeség tenyérből jósolni élethosszat. A sorsunk, az élethosszunk a DNS-ünbe van megírva, nem a tenyerünkben.
7/12 A kérdező kommentje:
5/6 os ez elèg megnyugtató,èn nem nagyon szoktam hinni az ilyesmikbe de azert elgondolkoztatott...nem lenne jo ha tudnank a jövőnket.
2015. febr. 8. 13:02
8/12 anonim válasza:
Nekem olyan hosszú, hogy elér Bécsig.
9/12 anonim válasza:
Én sajnos így jártam. Nem hittem az életvonalban, de a múlt héten meghaltam. Engem meggyőzött.
10/12 anonim válasza:
Szegény, úgy sajnálom:(
Ha ezt tudom, ott lettem volna a temetéseden.
Utólag elfogadsz egy gyönyörű krizantémt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!