Kérhetek segítséget jóslásba?
És ha azt látom meg benne amit látni akarok attól még nem biztos hogy bejön nem?
Neked volt már olyan hogy bejött?
Az olyan szimbólumok olvasásában amiket nem tudsz befolyásolni(pl felhő) az a jó, hogy nehezebb olyat látni benne, amit akarsz. Ha direkt csinálod, akkor persze előfordul. De ha kifejezetten objektív akarsz lenni, és nem kapkodsz, akkor könnyebb olyan választ találni, ami nem feltétlen a szád íze szerint való. Ha találsz egy szimbólumot, ami kapcsolódik a kérdésedhez, figyelj tovább, és nézd, hogy milyen jó, és rossz szimbólumok bukkannak fel mellette, vagy utána. A kérdésedhez képest jó, vagy rossz persze. Ha a kérdésed eleve negatív, akkor van, hogy a pozitív szimbólum megerősíti a kérdésedet-ami végeredményben nem jó. Tudnod kell, hogy neked milyen válasz jó, és rossz, és a szimbólumokat aszerint kell értelmezni. Nem valószínű, hogy elsőre sikerül, kell gyakorolni az asszociációt is, mire rááll az agyad, és még így sem mindig jön össze(nem mindig tudsz olyan hangulatba kerülni, ami megfelelő). De gyakorlással javul az asszociációd, és a megfelelő hangulatot is felismered.
Én az álmaimat szoktam figyelni javarészt, és elég gyakran bejön. Néha mások álmait is megpróbálom elemezni. Volt már, hogy egész sikeresen. Felhőket is szoktam figyelni, de azt inkább csak asszociációs gyakorlatként, nem azért, mert jósolni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!