Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kérhetek egy kis segítséget...

Kérhetek egy kis segítséget meghalt a barátom 2 éve akivel 6 évig együtt voltunk még mindig abba a házba élek a közös lányunkkal és érzek egy fajta energiát lehetséges hogy a szelleme itt van?ha igen kapcsolatba léphetek vele?

Figyelt kérdés
most 21 vagyok

2022. febr. 24. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Lehetséges hogy ott van. Bár nem fogadnék rá.

Mond neki hogy menjen a dolgára. Kb ez a legbölcsebb amit tehetsz. Vagy költözz el onnan ha zavar.

2022. febr. 24. 18:05
 2/6 anonim válasza:
40%

öhm...

ugye tudod hogy szellemek nincsenek?

Az emberi elme viszont vicces tud lenni.

Szívesen segítettem :)

2022. febr. 24. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
De igen vannak szellemek. Aki nem hisz, az még nem tapasztalt meg megmagyarázhatatlan dolgokat. Fél kell szentelni a házat, vagy médiumot kell hívni, át kell őt segíteni a fénybe. Sajnos energiát szív el tőletek, ami nem jó dolog. Mit tapasztalsz?
2022. febr. 24. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Az van a Bibliában, hogy hagyd a holtakat. De az ezosok se javasolják a szellemidézést. Nem biztos, hogy az fog válaszolni, akire gondolsz.

Amúgy én megbántam, hogy nem költöztem el a testvérem és anyám halála után a házból. Vannak szobák, amikbe 20 év után sem vagyok képes belépni, raktárnak használom és menekülök. Nem azért, mert kísértenek, hanem szimplán az emlékük, a személyiségük, a körülmények, az életük se volt valami teljes élet, a haláluk...Persze ez nálunk azért van, mert nem volt jó a viszonyunk és így nem lehet teljesen lezárni soha.

2022. febr. 25. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
35%

"lehetséges, hogy a szelleme itt van?"

Igen lehetséges. Meg kell győződni róla.

"ha igen kapcsolatba léphetek vele?"

Kapcsolatba tudsz lépni vele és még csak meg sem kell idézned. A módszer neve E.V.P. Annyi a lényeg, hogy, mikor érzékeled a jelenlétét, a telefonodon bekapcsolod a hangfelvevőt, felteszel neki kérdéseket és minden két kérdés között vársz 15-30 másodpercet, hogy legyen idelye válaszolni. Aztán ha úgy gondolod, a beszélgetésnek vége van, leállítod a hangfelvevőt és visszahallgatod a felvételt. Viszont ne éld bele magad abba, hogy biztos válaszolt is, mert egyáltalán nem biztos, hogy válaszol. De ha válaszol, azt a fevételen garantáltan fogod hallani.

Egyébként még annyi, hogy használhatnál írásjeleket és mondagt végi nagybetűket!

#2: Öhm... ugye tudod, hogy ez itt ezotéria szekció. Ha nem hiszel a szellemekben, minek vagy itt?!?!

2022. febr. 28. 11:47
 6/6 hgwell ***** válasza:
100%
Heggesztomaszkba hivd hogy kivancsi legyen rád.
2022. márc. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!