Kérhetek egy kis segítséget meghalt a barátom 2 éve akivel 6 évig együtt voltunk még mindig abba a házba élek a közös lányunkkal és érzek egy fajta energiát lehetséges hogy a szelleme itt van?ha igen kapcsolatba léphetek vele?
Lehetséges hogy ott van. Bár nem fogadnék rá.
Mond neki hogy menjen a dolgára. Kb ez a legbölcsebb amit tehetsz. Vagy költözz el onnan ha zavar.
öhm...
ugye tudod hogy szellemek nincsenek?
Az emberi elme viszont vicces tud lenni.
Szívesen segítettem :)
Az van a Bibliában, hogy hagyd a holtakat. De az ezosok se javasolják a szellemidézést. Nem biztos, hogy az fog válaszolni, akire gondolsz.
Amúgy én megbántam, hogy nem költöztem el a testvérem és anyám halála után a házból. Vannak szobák, amikbe 20 év után sem vagyok képes belépni, raktárnak használom és menekülök. Nem azért, mert kísértenek, hanem szimplán az emlékük, a személyiségük, a körülmények, az életük se volt valami teljes élet, a haláluk...Persze ez nálunk azért van, mert nem volt jó a viszonyunk és így nem lehet teljesen lezárni soha.
"lehetséges, hogy a szelleme itt van?"
Igen lehetséges. Meg kell győződni róla.
"ha igen kapcsolatba léphetek vele?"
Kapcsolatba tudsz lépni vele és még csak meg sem kell idézned. A módszer neve E.V.P. Annyi a lényeg, hogy, mikor érzékeled a jelenlétét, a telefonodon bekapcsolod a hangfelvevőt, felteszel neki kérdéseket és minden két kérdés között vársz 15-30 másodpercet, hogy legyen idelye válaszolni. Aztán ha úgy gondolod, a beszélgetésnek vége van, leállítod a hangfelvevőt és visszahallgatod a felvételt. Viszont ne éld bele magad abba, hogy biztos válaszolt is, mert egyáltalán nem biztos, hogy válaszol. De ha válaszol, azt a fevételen garantáltan fogod hallani.
Egyébként még annyi, hogy használhatnál írásjeleket és mondagt végi nagybetűket!
#2: Öhm... ugye tudod, hogy ez itt ezotéria szekció. Ha nem hiszel a szellemekben, minek vagy itt?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!