Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósolna nekem valaki?

Jósolna nekem valaki?

Figyelt kérdés
Sajnos megfizetni nem tudom, mert nagyon szegény vagyok, viszont hálás lennék érte.
2023. dec. 22. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egészséged változó, szerelmi életed kételyes. Pénzügyi helyzeted kiszámíthatatlan. A legjobb ha most semmilyen nagyobb anyagi kiadást nem teszel. Ismerd meg igazán akik körülötted vannak, nem minden arany ami fénylik. Légy óvatos és körültekintő. Pihenj sokat. Fogyassz megfelelő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt. A szabadban eltöltött kikapcsolódás most különösen jót fog tenni. Takarítsd ki a házad, a leülepedett por régi rossz energiákat és emlékeket tartogat. Válogasd meg jól a szavaidat ebben az időben, nem tudhatod kit sértessz meg vele. De ne add fel! Holnap egy új napra ébredsz, új lehetőségekkel, majd kitisztulnak a felhők. Ha megfelelően karban tartod az érzéseidet és a testi-lelki egészségedet, akkor a jövőben kamatosan kapod vissza gyümölcseit.
jan. 28. 11:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Mivel kapcsolatban akarsz jósoltatni?
febr. 13. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!