Jósolna nekem valaki?
Figyelt kérdés
Sajnos megfizetni nem tudom, mert nagyon szegény vagyok, viszont hálás lennék érte.2023. dec. 22. 20:19
5/12 anonim válasza:
Látom, h nehéz anyagi körülmények között élsz, emiatt előfordulnak családi viták is. Látok a jövőben egy nagyobb összeget, amit kapni fogsz, de vigyázz kivel osztod meg, mert el akarja majd lopni, viszont lesznek, akik segítenek majd neked. A szerelmi életedben is nagy változás áll be és mint ha pici apró lábakat is látnék a jövő ködében.
6/12 anonim válasza:
A jóslás az egy átverés.
Tök jó lenne, ha nem hinnél ilyenekben.
7/12 anonim válasza:
2043 november 11-én egy gges sorazs nevű tudós bebizonyítja majd hogy a föld háromszög alakú és ennek hatására anarchia lesz és úgy fogunk élni mint a walking deadben
9/12 anonim válasza:
Csak mondom, h eddig 4 üzenetet kaptam, h nekik is jósoljak. Nagy a baj…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!