Miért van az, hogy ha valaki jósolna nekem, de csak egyetlen kérdést tehetek fel, akkor fogalmam sincs hogy mit kérdezzek?
Akkor neked nem jósnő kell, mert az a jövővel foglalkozik, nem? Az, hogy miért kellett megszületned, az a múlt. A jövőbelátó jós nem fogja látni az előzményeket.
Szerintem azért kellett megszületned, mert dolgod van itt a Földön. Azt nem tudom, hogy mi, de várj türelmesen, a jel majd jön, és te tudni fogod, hogy azért születtél meg, mert ez és ez a dolgod. https://www.youtube.com/watch?v=l6__tVUqEO8&t=239s
Asztrológiában a 10-es házban lévő bolygó mutatja és hogy milyen jegyben áll. Ezen kívül a felszálló holdcsomópontod. Keresd ki a táblázatból!
Számmisztikában a sorsszámod, a születési dátumod végösszege.
Bika életfeladat Skorpió múlttal.
Vonzódnak az ezotériához, művészethez (Skorpió), de ha ezzel korán kezdenek el foglalkozni, akkor ezek a dolgok megeszik, kiköpik őket. Öngyilkos, önsorsrontó hajlam. Személytől függ, hogy ki hogyan rontja a sorsát, esetleg hogyan veszélyezteti az életét.
Nem akarnak jelen lenni, ezért fordulnak ezotériához, droghoz, alkoholhoz, … Nekik jó érzékük van az ezotériához, de idejekorán – amíg nem stabil a személyiség – veszélyes lehet számukra.
Nos, ez részben illik rám, főleg az öngyilkos hajlam, és hogy nem akarok jelen lenni, ez nagyon igaz. (Nem drogozok és nem iszok alkoholt.) Sors számom egyébként az ötös. - A személyiségem nem stabil, nem csoda, gyerek korom óta teljesen el voltam nyomva. Ez már pszichiáteri megállapítás is. Mármint az hogy a személyiségem nincs kifejlődve, vagy nem stabil. Hát ez elég összetett dolog. Állítólag előző életemben visszaéltem a képességeimmel, manipuláltam másokat. De ezt nem tudhatjuk biztosan. Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!