Ezt jósolták nekem. Túlreagálom hogy megtörtént?
van 1 kapcsolatom. azt jósolták hagyjam ott minél elöbb és a jövőben rövidesen összefutok 1 szőke fiúval, akivel jobb lesz az életem. És ma voltam kórházban, látogatni de a pasim is ott volt. és nagyon nézett 1 szőke fiú engem. De szerintem azért nemszólított meg mert ott volt a pasim. Túlreagálom lehet nem is igaz?
Másik kérdésem : ha ő az a fiú akit jósolt nekem, akkor hogyan fussak össze vele mégegyszer? A sors majd összehoz vagy mi?
Csak akkor válik valóra, ha hiszel benne! Szőke fiúval amúgy is összefutnál... csak a jóslat miatt otthagynád? :(
21/F
A jósok nem a jövőt látják, hanem a lelkileg instabil, befolyásolható (lehúzható) embereket. Tökmindegy mit jósol, a lényeg az, hogy te alakítod majd úgy az életedet, hogy valóra válljon a jóslat. PL kidobod a barátodat, és az elsző szőkével összejössz, mer azt jósolták, őlesz az igazi.
pygmalion hatás a neve ennek egyébként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!