Ajánlanátok Budapesten látókat?
Válaszoltam, törölték.
A nagyon profi látónak földinek kell lennie, nem budapestinek. Még olyannal nem találkoztam, hogy egy "látó" emiatt kimenjen otthonról. Mintha te találkozni akarnál valakivel, hogy azt mond neki, szia.
Haha
Utálni fogsz de minden problémád itt van ebben az életedben
Ha előjön valami ami nem történhetett ebben az életedben (ami még egyáltalán nem biztos hogy az előző életed és az sem hogy a te életed), az azért van mert visszafojtod a gyerekkori emlékeidet és a hozzájuk tartozó érzéseket.
Nincs mit rajtuk "kibogozni". Elő kell hozni és fell kell oldani/dolgozni.
3#, Úgy értem, nincs ok, amiért kell fizikai hely. Nem kell találkozni, utazni. Ha kommunikációs kapcsolat megvan, már csak munka kell. Találkozni felesleges, ahogy találkozni, hogy köszönj sziával. :)
4#+1 Bármi is történt bárhol, a jelenben van a probléma, minden más csak eszköz, hogy hozzáférj.
4#, A kérdező kibogozás alatt azt értette, hogy feldolgozza. Kb...
Többször voltam Benkő Áginál. Mindig amit mondott pontosan az is történt! Ajánlom!
Elvesztettem az elérhetőséget megtudjátok adni? Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!