Ortoped orvost ajanlanatok Budapesten?
Mennyire vagy túlsúlyos?
Magánorvost keresnél?
2: és erre azt mondták, hogy fogyj le..?? :-O :-O Tök normális súly...
BEutaló kell az ortopédiára, és csak a helyileg illetékes rendelőintézetbe/kórházba tudnak beutalni.
Dr. Molnár Szabolcs!!!
Nekem is térd és csípő(lassan minden) mozgásszervi gondom van. Voltam tb-re és magánban jópár orvosnál, érdemi segítséget nem kaptam én sem, alig sántikalok két éve.... Ő végre észrevette, hogy ezt már műteni kell, plusz néhány dolgot az MR-n amit soha senki, nagyon alapos volt, góckutatásra, vérvételre utalt. A konzervatív terápiák nem használnak már, lassan ha minden jól megy, műt ennyi év után.Én is futottam köröket a helyi ortopédián beutalóval, annyi értelme volt, hogy lett MR felvételen. Magánban jól jön, ha viszel MR, CT felvételeket, röntgent, azt "beszerezheted" tb-re. Reumatológiára is érdemes kérned beutalót! Jobbulást neked!
Egy sorstárs
Kedves 5-os! Megkeresem a doktor urat! Hol rendel? Drulkolok neked, koszonom, hogy erted a problemamat. Ehyik terdem mutve: krredzt es oldalszslag szaladas. Masik terdem is serult. Potckorongserv 4,5-os. Ez meg lovas korombol. Farokcsont, csuklo torve, kaszkador korombol. Ezek jol fizettek, mindig komoly TB-t perkaltam be, s most ugy erzem: kar volt. A mutott terdem kattog
....mutattam a dokinak erre mondta hogy ilyet az o terde is tud. Lefagytam. Azt mondanom se kell: honapokra kapsz idopontot. Reumatologian: gxogytornara kuldtek, hat ott ert igazi csalodas. Koszonom hogy irtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!