Talpmasszort keresek Budapesten. Ajanlanatok valakit?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat kiprobaltam. Tragikus volt. 20 evvel ezelott rengetegen voltak, most valahogy eltuntek. Aki tud jot, kerem segitsen!2022. júl. 8. 06:30
1/7 anonim válasza:
Milyen helyeken kerestél eddig?
Mi volt velük a gond?
Milyen céllal keresel talpmasszőrt, illetve mikor mondod egy masszőrre, hogy jó?
2/7 A kérdező kommentje:
Voltam: 1 ker, 7,8, 11 ker tobb helyen. Akkor mondom, hogy jo, ha utana erzem, hogy jobb a kozerzetem, valoban raerez a problemas pontokra, csomokra, s megprobalja kezelni. Eddig ilyet nem talaltam. Bocsanat ez nem igaz : jartam a 3. kerbe egy idosebb holgyhoz O ilyen volt. Videkre koltozott, ezert keresek most ujat. Mar nagyon hianyzik.
2022. júl. 8. 09:42
3/7 anonim válasza:
Azért a csak talp alapján... a talpreflexpontok azért ismertek, de nagyon el kell találni, hogy mely testi görcsökre (esetleg mentális blokkokra) a talp melyik részét kell stimulálni.
Ha jól értelmezem, ilyet keresel, aki ezzel tisztában van. Jól gondolom?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen. Pontosan ilyet keresek. Azzal is tisztaban vagyok, hogy ahol gond van, ott lehet kellemetlen az erintes. Viszont utana sokkal jobb. Rendszeresen jartam, sokat segitett.
2022. júl. 8. 12:34
5/7 anonim válasza:
Az bizonyos... Akkor úgy kellene menned a talpreflexológushoz, hogy mondod, mivel vannak gondjaid. Ezzel a címszóval próbáltál már megfelelő embert találni?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, probaltam. Nem jartam sikerrel. Azert kerdezek itt, mert a szemrlyes tapasztalat nekem sokat szamit!
2022. júl. 8. 13:58
7/7 anonim válasza:
Nekem sajnos nincs erre vonatkozó ismeretem. Ugyan kicsit (de tényleg kicsit) ismerem a reflexpontokat, de megint más ismerni és megint más hatást kifejteni.
Esetleg keleti vonalon próbáltad már? A shiatsu masszázshoz hasonlóan lehet, a kínaiak, japánok, thai-ok talán segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!