Merrefelé mozdul az emberiség kollektív tudat(talan)ja?
45,
Az egész szén-dioxid kvótás megvezetéshez egy egyszerű kémiai képlet, amit úgy tanultunk, h fotoszintézis.
6 CO2 + 6 H2O --> C6H12O6 + 6 O2
Minél több a szén-dioxid, annál több a képződő oxigén. Átvertek minket...
Korábbi hozzászóló vagyok.
/Nem úgy értem hogy az előző/.
Kali-juga. Erre keressetek rá.
#41essel meg nagyon egyetértek.
És ez nem a média stb. miatt van így. Ez a 10 éves dolog amit leírtál nagyon durva amúgy. Kb ilyen léptékben korcsosul minden. Én már a jelenleg kialakuló helyzetre a szűk is környezetem jó 10 éve figyelmeztettem. Akkor hülyének nézett mindenki, főleg középiskolában.
Most pl. olyan emberek is a fejüket fogják akikről én sem gondoltam volna, hogy egyálltalán tudnak gondolkozni.
A folyamat mögött meg egyértelműen tervezettség, szervezettség van.
Abba meg rossz belegondolni, hogy pl. a török korban hogyan védtek egy várat, milyen hadjáratok voltak. - Osztrák és Német-római csapatok már már görög területeken jártak... Még előtte meg "csak" Itáliából komplett hadseregek keltek át Afrikába, meg vissza. Ma meg sokaknak az utca túloldalán lévő boltba nehezére esik lemenni.
Ezt csak a fizikai részhez külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!