Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Merrefelé mozdul az emberiség...

Merrefelé mozdul az emberiség kollektív tudat(talan)ja?

Figyelt kérdés

2023. szept. 17. 17:49
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
70%
Az ember morálisan, mentálisan de még fizikailag is egyre jobban degenerálódik. Mindent téren elkorcsusulunk kollektíven, sőt ki merem mondani hogy ez egy tervezett folyamat. Bármit megnézel az emberen, már egy 10 éves állapothoz képest is sokat hanyatlott minden téren, nem hogy még az 50 vagy 100 évvel ezelőtti generációhoz képest, visszább már nem is érdemes nézni, annyira egyértelmű. Szóval ha valaki valamilyen javulást vár az csak és kizárólag egyénileg lehetséges, a tömeg nem fog már visszatérni a helyes útra, kár is erre várni.
2023. szept. 19. 20:09
 42/48 A kérdező kommentje:
Minden egyéni mindset hozzáadódik vagy elvesz a szummához/ból a morfogenetikus mezőben.
2023. szept. 19. 20:13
 43/48 Paczalos István ***** válasza:
4%
Az ember mint faj, már megérett a kipusztulásra. A gyerekeink jövőjét habzsoljuk fel, 50 éven belül ez a bolygó szerintem egy mérgező, túlhevült szarkupac lesz, ami milliárdok halálával fog járni
2023. szept. 22. 12:49
 44/48 A kérdező kommentje:
43: mióta vagy NPC? Hogy alakult ki?
2023. szept. 22. 15:09
 45/48 Paczalos István ***** válasza:
68%
Arra az időpontra tettem a krízist, mikor jó eséllyel visszakerültem a biomassza körforgásba. Nem NPC, hanem egy reálisan gondolkodó ember vagyok, és amit látok, egyre jobban megerősíti a véleményemet. Cégek hangoztatják a környezet tudatosságot, és műanyagba csomagolnak olyan dolgokból olyan kis mennyiségeket, hogy többet kell venni, így fokozva a műanyag alapú hulladék képzést. Csökkentsük a CO2 kibocsájtást (németek) inkább megvesszük az olcsó energiát, a szomszéd országból, ahol szénerőművel(konkrétan lignit) állítják azt elő, aztán verjük a mellünket, hogy milyen zöldek vagyunk.. Ja, hogy közben a szomszéd országban a környezetszennyező szénerőmű ezerrel termeli az áramot, hogy a jóléti gazdaság polgárai azt higgyék, hogy milyen zöldek a 2-3 évente szükségtelenül lecserélt elektromos autóikban... Gondolkozz el ezeken egy kicsit, és nézz be a hírek háttértartalmába is, és rájössz, hogy ez amit most tesz az Unió, valamint a gazdag országok, nem más mint látszatkezelése a dolgoknak, hiszen nincs gazdasági érdekük, se politikai akaratuk.
2023. szept. 22. 20:00
 46/48 anonim ***** válasza:
54%
Így van. A világ vezetői generáltak egy problémát (a műanyag ilyen mértékű elterjedése) a haszonért, most meg azokat akarják szankcionálni érte akiket ők vezettek be ebbe a zsákutcába. Mert az biztos, hogy már akkor is titsztában voltak vele milyen következményekkel jár a műanyag szemét elszaporodása, de nem érdekelte őket mert az majd a jövő kérdése, majd a leszármazottaink megbírkóznak vele valahogy, mi most élvezzük ki a megszámlálhatatlan profitot. És ne legyenek kétségeink, még ma is így gondolkodnak, csak tessék-lássék intézkedéseket tesznek hogy ne legyen akkora nyomás rajtuk.
2023. szept. 22. 20:30
 47/48 anonim válasza:
28%

45,

Az egész szén-dioxid kvótás megvezetéshez egy egyszerű kémiai képlet, amit úgy tanultunk, h fotoszintézis.

6 CO2 + 6 H2O --> C6H12O6 + 6 O2

Minél több a szén-dioxid, annál több a képződő oxigén. Átvertek minket...

2023. okt. 26. 09:38
 48/48 anonim ***** válasza:

Korábbi hozzászóló vagyok.

/Nem úgy értem hogy az előző/.

Kali-juga. Erre keressetek rá.

#41essel meg nagyon egyetértek.

És ez nem a média stb. miatt van így. Ez a 10 éves dolog amit leírtál nagyon durva amúgy. Kb ilyen léptékben korcsosul minden. Én már a jelenleg kialakuló helyzetre a szűk is környezetem jó 10 éve figyelmeztettem. Akkor hülyének nézett mindenki, főleg középiskolában.

Most pl. olyan emberek is a fejüket fogják akikről én sem gondoltam volna, hogy egyálltalán tudnak gondolkozni.

A folyamat mögött meg egyértelműen tervezettség, szervezettség van.

Abba meg rossz belegondolni, hogy pl. a török korban hogyan védtek egy várat, milyen hadjáratok voltak. - Osztrák és Német-római csapatok már már görög területeken jártak... Még előtte meg "csak" Itáliából komplett hadseregek keltek át Afrikába, meg vissza. Ma meg sokaknak az utca túloldalán lévő boltba nehezére esik lemenni.

Ezt csak a fizikai részhez külön.

2023. okt. 27. 02:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!