MrszoIga kérdése:
Mit tegyek, ha nem történt meg amit mondott a jós?
Figyelt kérdés
Voltam egy mestermágusnál aki képes volt jósolni, majd a tenyerembe tett egy kártyát és mondta, hogy hunyjam le a szememet, ekkor éreztem valamit, utána elmondta, hogy mi fog történni, de nem történt meg!2023. szept. 7. 18:43
1/7 UlfOrmson válasza:
Kezdj el racionálisan gondolkodni, és fogadd el, hogy a jóslás finoman szólva is ordas nagy kamu
2/7 anonim válasza:
mestermágus XD
ezoterikus tisztán látó és röntgenhallóhoz menj legközelebb xddd
3/7 anonim válasza:
Szia! Nem minden Jòs igazi Jòs! Sajnos ez az igazsàg!
4/7 A kérdező kommentje:
De ő tényleg tudott valamit azelőtt, egy barátom ajánlotta, és mikor elmentem hozzá, tudta a nevemet! Annyira lenyűgözött!.
2023. szept. 8. 02:16
5/7 Laylah válasza:
"és mikor elmentem hozzá, tudta a nevemet"
Már innen kiderült, hogy kamu, feltéve, ha ezt az ő különleges képességeinek demonstrálásaként adta elő.
6/7 anonim válasza:
Simán lehet, hogy a barátod mondta neki, hogy valószínú, hogy keresni fogod. Nekünk is szoktak szólni a boltban. Na meg nyilvan a talalkozó előtt felhivtad es bemutatkoztál neki csak elfelejtetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!