Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ha elakadtam az életben,...

Ha elakadtam az életben, célszerű lenne elmennem egy jóshoz?

Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 09:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !:)
2023. aug. 15. 20:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Az elakadás általában érzelmi blokkra utal.

Valamilyen érzést/érzelmet visszafojtasz.

Nem vagy hajlandó átélni és az mindegy, hogy tudatosan, vagy beléd nevelt viselkedésminták alapján

2023. aug. 16. 00:13
 13/19 1Léna ***** válasza:

A problémádon a jós nem tud segíteni.

Neked kell életutat módosítanod.

Fontos lenne átgondolnod, milyen döntéseid, szokásaid vezettek ebbe a helyzetbe, hogy azoktól elfordulva, azokat el tud kerülni tudatosan.

Tűzz ki új éltcélokat, csak a változtatásokkal változunk.

Ha nem érzed erre képesnek magad, és nincs se családtag, se barát akivel megoszthatod a fájdalmad, akkor valóban szükséges lehet pszihológus segítsége.

2023. aug. 18. 07:55
 14/19 pcpsx ***** válasza:
Ennyi erővel,egy meséből is veheted a tovább lépést......elakadtál az életedbe?...Sok mindent megéltem-átéltem,de ekkora sületlenséget még nem olvastam...
2023. aug. 20. 19:32
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Igenis tud a kártya útmutatást adni, nyilván az már rajtad múlik hogy döntesz, a döntés mindig a te kezedben van, a kártya csak segít, figyelmeztet vagy tanácsot ad…
2023. szept. 3. 23:16
 16/19 Köves Márk Tibor válasza:

A jóslást oktatják is. Azt oktatják, hogyan lehet észrevétlenül információt kideríteni a fizető ügyféltől. Nade, ezt úgyse hiszi el az, aki jóshoz akar járni. Pedig csak el kellene menni egy ilyen tanfolyamra kideríteni a hátteret.

Ezek az én gondolataim! Én is ezt válaszoltam volna:

5/15 anonim ***** válasza:

87%

Nem joshoz kell menni, hanem coach, eletvezetesi tanácsado, vagy kineziológus, aki kizokkent ebből a megrekedesbol.

A jos egy nagy átverés.

-----------------------------------

13/15 1Léna válasza:

A problémádon a jós nem tud segíteni.

Neked kell életutat módosítanod.

Fontos lenne átgondolnod, milyen döntéseid, szokásaid vezettek ebbe a helyzetbe, hogy azoktól elfordulva, azokat el tud kerülni tudatosan.

Tűzz ki új éltcélokat, csak a változtatásokkal változunk.

Ha nem érzed erre képesnek magad, és nincs se családtag, se barát akivel megoszthatod a fájdalmad, akkor valóban szükséges lehet pszihológus segítsége.

2023. szept. 19. 01:23
 17/19 pcpsx ***** válasza:
hadd kérdezzek már valamit? Mit vársz a jóstól???? hogy megoldja a problémádat?? vagy megmondja merre menj az utadon??? ehez nem kell átverös josokhoz menned!!! gondold végig mi a fontos az életedbe,mi az ami leköt és élvezettel teszed(ez lehet bármi) Te magadnak jelöld ki az utadat,ne má hogy mások mondják meg mit csinálj!!!
2023. okt. 20. 09:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem mindenki átverős, ezt hozzátenném! Azért 10-20 ezer forintokat én nem adnák ki érte, ezért én is inkább kitanultam a jóslást. Csak ezt, semmi más mágia. Először én sem hittem ám benne… majd egy ismerősöm felajánlotta, hogy jósol nekem, aztán meg is történt jó pár dolog azok közül, amiket mondott, de olyan is amiről akkor még senki nem is tudott…minden napnak van egy jelentése, de nem is az a lényeg, hanem az összefüggések, hogy melyik lap után mi következik. Pl. Levél-üzenet: egy tanulmánnyal kapcsolatos hír vagy betegség-szerencse: stresszes problémákat mutat. Nem kell feltétlen mindent elhinni, nem is kell mindent úgy csinálni, ahogy mondja a jós vagy a kártya mutatja, ez szimplán csak útmutatás, nem halál biztos út hogy csak ez történhet fixen…..én is meglepődtem mikor egy jóslatom teljesen váratlanul beigazolódott, pedig én csak ilyen hobbi jós vagyok aki magának meg néhány rokonnak/barátnak jósol ingyen ha megkérik, de eddig sose jött panasz, hogy hülyeséget mondanék.
2023. dec. 26. 00:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Írj privátot ha még aktuális.
2024. febr. 13. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!