Ha elakadtam az életben, célszerű lenne elmennem egy jóshoz?
Az elakadás általában érzelmi blokkra utal.
Valamilyen érzést/érzelmet visszafojtasz.
Nem vagy hajlandó átélni és az mindegy, hogy tudatosan, vagy beléd nevelt viselkedésminták alapján
A problémádon a jós nem tud segíteni.
Neked kell életutat módosítanod.
Fontos lenne átgondolnod, milyen döntéseid, szokásaid vezettek ebbe a helyzetbe, hogy azoktól elfordulva, azokat el tud kerülni tudatosan.
Tűzz ki új éltcélokat, csak a változtatásokkal változunk.
Ha nem érzed erre képesnek magad, és nincs se családtag, se barát akivel megoszthatod a fájdalmad, akkor valóban szükséges lehet pszihológus segítsége.
A jóslást oktatják is. Azt oktatják, hogyan lehet észrevétlenül információt kideríteni a fizető ügyféltől. Nade, ezt úgyse hiszi el az, aki jóshoz akar járni. Pedig csak el kellene menni egy ilyen tanfolyamra kideríteni a hátteret.
Ezek az én gondolataim! Én is ezt válaszoltam volna:
5/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem joshoz kell menni, hanem coach, eletvezetesi tanácsado, vagy kineziológus, aki kizokkent ebből a megrekedesbol.
A jos egy nagy átverés.
-----------------------------------
13/15 1Léna válasza:
A problémádon a jós nem tud segíteni.
Neked kell életutat módosítanod.
Fontos lenne átgondolnod, milyen döntéseid, szokásaid vezettek ebbe a helyzetbe, hogy azoktól elfordulva, azokat el tud kerülni tudatosan.
Tűzz ki új éltcélokat, csak a változtatásokkal változunk.
Ha nem érzed erre képesnek magad, és nincs se családtag, se barát akivel megoszthatod a fájdalmad, akkor valóban szükséges lehet pszihológus segítsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!