Ez mi akar lenni?
Lehet furának fog hatni amit most írni fogok, de mindössze az élményt írom le és amit érzek.
Kicsit, sőt nagyon is megrémít ez az egész szituáció.
Főleg, hogy én is megiszom a levét..
Nem hiszek a véletlenekben, sem az agy kontrol, mágia vagy, a tulpákban vagy hasonlókban, nem is vagyok bibliás nagyon"talán egy kicsit".
Nos, hol is kezdjem? - az első furcsa dolog, hogy ha nagyon erősen gondolok és kérek bizonyos dolgokat megtörténik.
Most ne gondoljatok a pénzre, nem!
Hanem eseményekre!
Például erősen gondoltam a testvéremre, nem keresett 3 hétig, aztán hirtelen, amikor róla beszéltem fölhívott!
- amikor a férjem "balesetet szenvedett" egy csaj miatt. Régi kolléganője volt. ESKÜ nem gondoltam semmi rosszra, de kificamodott a bokája.
- vagy amikor rosszul éreztem magam és nem tudtam elmenni egy családi kirándulásra, egy koccanás volt a vége.
- nem szokásom rosszat kívánni senkinek, de többször is kívántam, hogy bezárjon a cég, ahol a férjem dolgozott, jól ment a cég, de hirtelen az utolsó hónapokban rosszul ment és bezárt.
Mind1 több hasonló sztorim van.
De túl sok a véletlen nem igaz?
Furcsállom de félek is, vagy semmi okom?
Sőt rettegek…
Egy megérzés volt.
Lényegében azt kívántam, hogy ne menjen oda dolgozni.
És lám, nem ment azóta sem.
Pedig a főnökkel is beszélt, hogy igen minden jó, mehet próbára.
Másnap meg hívja, hogy végül nem mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!