Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek hosszú távon mi...

Szerintetek hosszú távon mi lesz az autóm sorsa?

Figyelt kérdés

Aki nem szereti az ezotériát, az ne is olvasson tovább.

---

Lassan 5 éve van egy rossz állapotú autóm, amit fent tartok és őszintén szólva sokáig velem lehet még ha javítgatom, stb.

Érzelmileg nagyon kötődök hozzá, az emlékek miatt.

Gyakran eszembe jut hogy semmi sem tart örökké és próbálom kitalálni hogy a mi történetünknek egyszer majd mi lesz a vége. De nem látom előre.

Az én "állapotom" is rossz, mert betegségeim vannak és romlik az egészségi állapotom.

Nem vagyok túl ügyes sofőr, lassan szoktam menni, maximum a figyelmetlenség miatt tévedhetek a forgalomban.

Rajtam kívül 2en szokták még a kocsimat vezetni, az apukám, aki szintén lassan és figyelmetlenül vezet, meg a párom aki jó sofőr de nagyon vadul vezet, viszont nem okoz balesetet, míg én meg apum okoztunk már.

Ha folyamatosan karbantartom a kocsit, akkor szerintem sokáig meg lehet még.

Lenne olyan kocsi ami tetszik (modern bogárka :D ) de egyenlőre annyira kötődök a mostanihoz hogy nem váltanám le.

Tudom hogy ti sem tudhatjátok, de mire tippelnétek h mi lesz a kocsim sorsa hosszútávon?

N

2023. jún. 7. 10:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Sz, túl fogod élni az autódat és lesz majd másik. Ezt remélem.
2023. jún. 7. 22:58
 22/29 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok az öreg kis autómmal és ugyanezt érzem mint te hogy "ő a társam" és nekem is mentális bajaim vannak. Együtt kínlódunk az autóval az állapotunkkal, így átérezlek. Én a 3-ast érzem leginkább.
2023. jún. 7. 23:27
 23/29 anonim ***** válasza:
Nekihajtasz vele egy fának, és bennégsz.
2023. jún. 8. 07:36
 24/29 A kérdező kommentje:
22-neked milyen kocsid van? :)
2023. jún. 8. 08:11
 25/29 anonim ***** válasza:
24 Mitsubishi Space Star :) nagyon aranyos a te kocsid is meg ahogy szereted és szerintem az autók ezt érzik és viszonozzák így érzem megérzik hogy szeretjük
2023. jún. 8. 21:55
 26/29 A kérdező kommentje:
Megnéztem, ő már egy modernebb kocsi :))
2023. jún. 9. 11:55
 27/29 anonim ***** válasza:
26 Hát éppen már nagyon betegskedik szegény 20 éves ami nekem van és aggódom érte teljesen megértelek, te hogy jósolnád nekem? Mi lesz vele, velünk, te hogy érzed? :) 5 évet jósoltak neki de nem akarom hogy csak ennyi legyen
2023. jún. 12. 22:13
 28/29 A kérdező kommentje:

27: ha van pénzed megcsináltatni, akkor tovább is jó lehet mint 5 év, illetve ha nem rohad maga a váz, nyúlványok, bekötési pontok nem rohadnak, motor jó, akkor gyakorlatilag minden ami rajta van úgy fogd fel h cserélhető kopóalkatrész. Ha a fenti dolgokkal gond van, akkor is megoldható csak drága lesz és ideiglenesen mert 5 év múlva a hegesztés után úgy tudom újra elkezd rohadni de nem tudom milyen praktikák vannak arra h ne csinálja, lehet semmi..

illetve ha nincs “szétesős” állapotban de talalsz mindig embert aki átviszi, akkor is sokáig veled lehet még. Csak arra figyelj h tényleg ne legyen veszélyes állapotban.

2023. jún. 14. 08:38
 29/29 anonim ***** válasza:
28 Hát már sok szerelőhöz vittem és senki nem akar belenyúlni a motorba, hogy megy ameddig megy, ez olyan mintha a haldoklását nézném :( már pár veszélyes állapoton is túl volt amíg még javították, de nem adom fel, addig keresek neki "dokit"amíg csak lehet amíg valaki segít rajta. Köszönöm a biztató választ :)
2023. jún. 14. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!