Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek hosszú távon mi...

Szerintetek hosszú távon mi lesz az autóm sorsa?

Figyelt kérdés

Aki nem szereti az ezotériát, az ne is olvasson tovább.

---

Lassan 5 éve van egy rossz állapotú autóm, amit fent tartok és őszintén szólva sokáig velem lehet még ha javítgatom, stb.

Érzelmileg nagyon kötődök hozzá, az emlékek miatt.

Gyakran eszembe jut hogy semmi sem tart örökké és próbálom kitalálni hogy a mi történetünknek egyszer majd mi lesz a vége. De nem látom előre.

Az én "állapotom" is rossz, mert betegségeim vannak és romlik az egészségi állapotom.

Nem vagyok túl ügyes sofőr, lassan szoktam menni, maximum a figyelmetlenség miatt tévedhetek a forgalomban.

Rajtam kívül 2en szokták még a kocsimat vezetni, az apukám, aki szintén lassan és figyelmetlenül vezet, meg a párom aki jó sofőr de nagyon vadul vezet, viszont nem okoz balesetet, míg én meg apum okoztunk már.

Ha folyamatosan karbantartom a kocsit, akkor szerintem sokáig meg lehet még.

Lenne olyan kocsi ami tetszik (modern bogárka :D ) de egyenlőre annyira kötődök a mostanihoz hogy nem váltanám le.

Tudom hogy ti sem tudhatjátok, de mire tippelnétek h mi lesz a kocsim sorsa hosszútávon?

N

2023. jún. 7. 10:52
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

[link]

:)

2023. jún. 7. 14:05
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, egy kis Yaris! Együtt mosolyogtok a képen, nagyon cuki! :)

Ezek a kisautók bármit kibírnak, és bár nem ismerlek, de a mosolyodból és a tekintetedből ítélve szerintem ebben is nagyon hasonlítotok! :)

2023. jún. 7. 14:12
 13/29 A kérdező kommentje:
köszi :))
2023. jún. 7. 14:12
 14/29 anonim ***** válasza:
93%
Ha figyelmetlenul vezettek akkor tobbet ne uljetek kocsiba max utasként
2023. jún. 7. 14:30
 15/29 anonim ***** válasza:
Amíg a kasztni bírja. Miért halnál meg?
2023. jún. 7. 15:03
 16/29 A kérdező kommentje:
Kezeletlen mentális bajaim vannak
2023. jún. 7. 15:13
 17/29 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk, hogy :

meddig akarod tartani az autót?

lesz-e elég pénzed folyamatosan javíttatni?

mikor jön el az a pillanat, hogy kiszeretsz a kicsikéből?

Na most, ha önmagadnak nem vagy képes ezekre felelni, akkor mi -akik nem ismerünk sem téged, sem az autódat- honnan/miből tudhatnánk a helyes választ?

2023. jún. 7. 15:15
 18/29 anonim ***** válasza:
Ennek mi köze az ezoterikához? :D Eladod, lecseréled, valaki összetöri, ellopják, lepukkantan áll majd a garázsba stb. Bármi lehet, itt senki sem jós. Még azok sem, akik pénzt kérnek a jóslásért :D
2023. jún. 7. 15:42
 19/29 anonim ***** válasza:
"Kezeletlen mentális bajaim vannak" lol attól nem halsz meg, és kezeltesd mondjuk
2023. jún. 7. 18:17
 20/29 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, miért adnak jogsit olyanoknak, akik figyelmetlenül vezetnek és okoztak már balesetet. Ami nem megy, nem kellene erőltetni. Én sem vezetek, mert nem érdekel, talán nem is menne, nincs ebben semmi szégyen.

Ha annyira kötődsz hozzá, rakd ki a kertbe "szobornak".

2023. jún. 7. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!