Mit jelent ha egy fekete macska nyávog az ablakom alatt és engem néz?
Ha több macska is megjelenik, akkor nagy az esélye, hogy tényleg olyan helyen laksz, ahol összejárnak párzani. Valószínű több macska területének a határán. Esetleg nincs nepeta(macskamenta), vagy macskagyökér a kertedben? Az szépen be tudja gyűjteni őket:D
Minden esetre ne vedd rossz jelnek, vagy bármi baljóslatúnak. A macskák csak olyan helyen járnak gyakran, amit valamiért szeretnek.
Az hogy Harry Potter èletre kelt ès a Titkok kamràja feltàrult!
McGalagony eljött hozzàd ès te kivàlasztott lettèl! 😆😆😆😆😆😆😂😂😂😂
Rám meg régebben a nőstény macskánk volt teljesen rám kattanva akár 2 hétig is amikor tüzelt hosszú éveken keresztül, pedig nő vagyok.( ostoba családtag nem engedte ivartalanítani, merthogy az rossz neki🤦🏼♀️🤦🏼♀️)
Pedig nem is az enyém volt, nem én etettem, sőt bevallom párszor kiabáltam is vele mikor valami kárt okozott.(hormonok, kamasz voltam :D)
Ehhez képest eveken keresztül könyörgött az ajtóm előtt, amikor beengedtem akár egy órán keresztül dörgölőzött hozzám, követett mindenhova éjjel nappal amíg el nem költöztem
A gazdáit akik etették, gondoskodtak róla ilyenkor magasról letojta :D
Na most akkor macskanő vagyok, vagy melyik hatalmas egyiptomi hercegnő voltam előző életemben? 😂😂
Macska nyávog, tehát természet feletti dolog.
Én nem értem ezt az érvelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!