Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit jelent ha egy fekete...

Mit jelent ha egy fekete macska nyávog az ablakom alatt és engem néz?

Figyelt kérdés
Éjjel 4 óra körül macskanyávogásra ébredtem. Felkeltem felhuztam a redőnyt felkapcaoltam a kinti villanyt majd kinéztem egy fekete macska ült az ablak elött velem szemben és nyávogott megpillantott közelebb jött majd elment. Mit jelent ez? Mi az amit jelez? Jót vagy rosszat jelent? Spirituális jelentése vagy babona szerint? Milyen jelnek vegyem?

2023. ápr. 15. 04:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kiválasztott vagy

[link]

2023. ápr. 15. 12:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én kimentem volna enni adni neki meg megsimizni 🥰 még ha halálos ómen, akkor is.
2023. ápr. 15. 12:24
 13/22 Grimfox ***** válasza:
29%
Akkor nem meglepő, ha bizonyos állatok megjelennek a környezetedben. Ha legközelebb megjelene, próbáld ki, hogy barátságos e. Noha az állatok sem látják jobban a láthatatlan világot, mint az ember, de az érzékeik, észlelésük mégis jobb, mint az emberé, ezért ezeket a tulajdonságokat(észlelés, kapcsolat a látható, és láthatatlan között) szimbolizálják. Ha barátságban vagy egy ilyen állattal, aki különös módon jelent meg az életedben, megeshet, hogy jobban ráhangol téged arra, amit csinálsz. Ha nem sikerül vele összebarátkozni, akkor sincs semmi baj, de egy próbát mindenképp megér.
2023. ápr. 15. 12:31
 14/22 A kérdező kommentje:
12/12 elfutott pedig kimentem volna, de órákkal később újra vissza jött nyávogott majd reggel is akkor kimentem de elfutott. Majd most délelött másik macska nyávogott egy szürke dagadt macska kimentem elfutott ő is
2023. ápr. 15. 12:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy megjelenő ember spirituális jelentése a macska számára? a macska úgy látta az ember a szemébe néz, figyeli és üldözni is próbálta.
2023. ápr. 15. 12:41
 16/22 Grimfox ***** válasza:
76%

Ha több macska is megjelenik, akkor nagy az esélye, hogy tényleg olyan helyen laksz, ahol összejárnak párzani. Valószínű több macska területének a határán. Esetleg nincs nepeta(macskamenta), vagy macskagyökér a kertedben? Az szépen be tudja gyűjteni őket:D

Minden esetre ne vedd rossz jelnek, vagy bármi baljóslatúnak. A macskák csak olyan helyen járnak gyakran, amit valamiért szeretnek.

2023. ápr. 15. 12:45
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy Harry Potter èletre kelt ès a Titkok kamràja feltàrult!

McGalagony eljött hozzàd ès te kivàlasztott lettèl! 😆😆😆😆😆😆😂😂😂😂

2023. ápr. 15. 14:33
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Rám meg régebben a nőstény macskánk volt teljesen rám kattanva akár 2 hétig is amikor tüzelt hosszú éveken keresztül, pedig nő vagyok.( ostoba családtag nem engedte ivartalanítani, merthogy az rossz neki🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️)

Pedig nem is az enyém volt, nem én etettem, sőt bevallom párszor kiabáltam is vele mikor valami kárt okozott.(hormonok, kamasz voltam :D)

Ehhez képest eveken keresztül könyörgött az ajtóm előtt, amikor beengedtem akár egy órán keresztül dörgölőzött hozzám, követett mindenhova éjjel nappal amíg el nem költöztem

A gazdáit akik etették, gondoskodtak róla ilyenkor magasról letojta :D

Na most akkor macskanő vagyok, vagy melyik hatalmas egyiptomi hercegnő voltam előző életemben? 😂😂

2023. ápr. 15. 14:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Macska nyávog, tehát természet feletti dolog.

Én nem értem ezt az érvelést.

2023. ápr. 16. 09:25
 20/22 anonim ***** válasza:
éhes
2023. ápr. 19. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!