Mit jelent ha egy fekete macska nyávog az ablakom alatt és engem néz?
Figyelt kérdés
Éjjel 4 óra körül macskanyávogásra ébredtem. Felkeltem felhuztam a redőnyt felkapcaoltam a kinti villanyt majd kinéztem egy fekete macska ült az ablak elött velem szemben és nyávogott megpillantott közelebb jött majd elment. Mit jelent ez? Mi az amit jelez? Jót vagy rosszat jelent? Spirituális jelentése vagy babona szerint? Milyen jelnek vegyem?2023. ápr. 15. 04:53
2/22 anonim válasza:
Tavasz van, párt keres. Plusz lehet hogy éhes is. Semmi egyebet nem jelent.
4/22 anonim válasza:
Párt keres. Meglátott, nem jöttél be neki, így inkább tovább ment.
8/22 Grimfox válasza:
Ne vedd jelnek szerintem. A fekete macskás babona az az utadat keresztező macskára vonatkozik.
Kicsit eltérő téma, de foglalkozol valamilyen formában mágiával, vagy bármi hasonló tevékenységgel?
9/22 A kérdező kommentje:
Igen foglalkozok kártyavetéssel
2023. ápr. 15. 12:11
10/22 anonim válasza:
Dobd a macska a pakli kártyát, ha zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!