Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Online jóslás működik?

Online jóslás működik?

Figyelt kérdés

Még soha nem jósoltattam, működik az online jóslás vagy csak személyesen lehet jósoltatni ?

Egyszer kipróbálnám kíváncsiságból.

2022. okt. 23. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Az online jóslás pont olyan mint az online szülés.
2022. okt. 23. 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Én jóslok neked ingyen is, itt és most.

A jövőd tartogat jó és rossz dolgokat egyaránt. Lesznek akik távoznak az életedből, míg mások majd betoppannak. Ahogy másoknak is, úgy neked is nehezebb pénzügyi időszak jön, de egyszer ennek is vége lesz. Érni fognak meglepetések is, de hogy jó vagy rossz, azt még senki sem tudja.

Nincs mit.

2022. okt. 23. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Az online fizetés része biztos.
2022. okt. 23. 17:45
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Ezen jót nevettem, már bocs.
2022. okt. 23. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Hajlando vagy elolvasni egy konyvet, ami leirja, miert csalo minden jos?
2022. okt. 23. 18:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Könyv nélkül is elhiszem,hogy jóslás nem létezik, de én csalónak nem nevezném őket. Szerintem ők komolyan gondolják és hisznek benne akik ezt űzik ,persze biztos sok az olyan is akik tisztában vannak vele ,hogy ilyen nincs mégis csináljak és jó pénzt kérnek el érte, így kihasználva az embereket. Na ők a csalók.
2022. okt. 23. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az a mennyiségű ember aki jósnak mondja magát és el is hiszi, az kisebb mint 1%.

2022. okt. 23. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Gondolkodtál már azon, mi vár rád vagy a családodra a jövőben? Gazdagság vagy szegénység? Szerelem vagy magány? Hosszú élet vagy idő előtti halál? Az embereket évezredek óta foglalkoztatják ezek a kérdések.

A szakértők elemzik a világban megfigyelhető tendenciákat, hogy előrejelzéseket készítsenek a jövőről. Bár a következtetéseik sokszor beigazolódnak, máskor nem valósulnak meg, sőt, időnként teljesen félresiklanak. Például 1912-ben egy újság idézte, mit gondolt a jövőről Guglielmo Marconi, a drót nélküli távíró jeles fejlesztője: „A drót nélküli hírközlés korszaka véget vet a háborúknak.” 1962-ben pedig a Decca Record Company egyik képviselője nem kötött szerződést a Beatlesszel, mert úgy gondolta, a gitárbandák hamarosan kimennek a divatból.

Sokan természetfölötti forrásból próbálják megtudni, mit hoz a jövő. Többen közülük az asztrológiához fordulnak, így a horoszkópok állandó helyet kapnak a magazinokban, újságokban. Mások jósokhoz vagy médiumokhoz folyamodnak, akik azt állítják magukról, hogy tarot-kártyából, számokból vagy a tenyér vonalaiból képesek „kiolvasni” a jövőt.

Az ókori világban sokan a jövőt kutatva orákulumokhoz fordultak. Ezeken a jóshelyeken olyan papok és papnők szolgáltak, akik állításuk szerint az általuk képviselt isten üzeneteit továbbították. Például úgy tartják, hogy Lüdia királya, Krőzus drága ajándékokat adott a delphoi jósdának, hogy megtudja, milyen kimenetele lesz, ha megtámadja Perzsia királyát, Círuszt. A jóslat úgy szólt, hogy „egy nagy birodalom” fog megdőlni, ha Krőzus hadba vonul Círusz ellen. Bízva a győzelemben, Krőzus háborút indított, csakhogy az ő birodalma lett az a nagy birodalom, mely megsemmisült.

Ez a homályos jóslat semmit sem ért, hiszen akármelyik fél nyeri is meg a háborút, igaznak tűnt volna. Krőzus drágán megfizetett, amiért hallgatott erre a félrevezető jóslatra. Vajon akik a mai népszerű módszerekkel próbálják megtudni a jövőt, nagyobb sikerrel járnak?

2022. okt. 24. 22:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Én online ingyen megjósolom, hogy ma este az ötöslottón ezeket a számokat húzzák majd ki: 16, 41, 44, 54, 64

Még van idő megjátszani :)

2022. okt. 29. 09:28
 10/10 anonim válasza:
Annyira müködik, mint az online orvoslás…
2022. nov. 8. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!