Van valakinek pozitív tapasztalata a jósokkal?
"tudom rengeteg a hazug, álszent, másokat kihasználó ember ezen a területen."
Nem. A terület maga a hazug, álszent és másokat kihasználó. Ha ingyen csinálják, az csak a promóció.
"Tizenéves koromtól érdekelt minden, amivel kiderithetem mi az élet értelme. Ezert kezdtem kutatni minden módszer után. Tanultam grafologiát, tenyérelemzést és nem utolsó sorban asztrologiát."
Rossz irányban kerested. Inkább tanulj ezentúl matematikát, informatikát, fizikát, kémiát, biológiát.
Több út van amin keresztül válaszokat találhatunk.Hidd el tanult ember vagyok,de nem mindig ott a válasz ahol gondolod.Sőt leginkább ott nincsenek meg a válaszok.
Tiszteletben tartom a te utadat,kérlek tartsd te is tiszteletben az enyémet.
Kérdésre válaszolva igen, bár én pont nem kerestem jóst.
Engem érdekelne mi alapján jósolsz pontosan. Privátban mesélnél a dologról?
Nekünk van egy ismerősünk, aki jós. Már több családtagomnak és nekem is jósolt, és amelyikőnk hitt benne, annak a nagyon nagy része bejött.
De vigyázni kell, mert sok a csaló.
Sok a csaló.. de én és sok ismerősöm járt egynél az bejött. Mayer Gabi / 70 2492891 ... sokat segített és konkrét volt.
Hátha segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!