Mennyit szánnátok egy jóslásra?
Nem igazan hittem/hiszek ebben de idén már az 5.baleset történik a családban és mintha "el lennénk átkozva".
Lehet, hogy hülyeség de ennyit megér..nem kis baleset, műtét, maradandó károsodás...
Találtam neten valakit aki jósol, becsület kasszás. Fél óra 3 kérdés
Mennyit szoktak ilyenkor fizetni?
Aki képes a jövőbe látni az nem fogja ezer forintokért ezt árulni...
A rontás levétel meg teljesen más mint a jövőbe látás. Nem értem miért érthetne egy jós az átoklevételhez. Mintha ugyan az a technika lenne. Érdekes módon csak azok a mágiákat tudják használni aminek aztán semmi kézel fogható bizonyitéka nincs. Ne hülyéskedjél már jóssokkal. Valóban létezik rontás meg ilyesmi, de akkor keres meg egy olyan személyt aki tényleg ért hozzá. Persze nehezebb mert nem hírdetik magukat mindenfele.
Képzeld el, hogy képes vagy a jövőbe látni és kiülsz az utcára, hogy jövőbelátás 5 ezer forint!!! Sőőőt akcióóó van! Most ép könnyebben látok a jövőbe! 4500 csak most csak itt!!
Beszarás...
Úgy menj el a jóshoz, hogy tessék ez a pénz a tied mert nekem nem kell. Ha itt vagyok meg mesélj nekem valamit.
"egyertelmu h aki jósol rontást is levesz, legalábbis ezt mondják magukról."
"Az összegen volt a lényeg, hogy milyen árban mozognak de ha fogalmad nincs róla minek szólsz hozzá?"
Na látod, épp ezért írtam, hogy korrigálhasd a hülyeségedet, mert hibás kérdést írtál ki. A jóslás árára kérdezel rá, közben rontáslevételt akarsz. Számomra 1 Ft is túl drága lenne ilyenhez, de ha te szívesen égeted a pénzed, legalább meg tudnád fogalmazni, hogy akkor most minek az árára vagy kíváncsi...
Annyit, amennyit átlagban a jóslások érnek: 0 Ft
Puszi,
Hajni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!