Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mennyit szánnátok egy jóslásra?

Mennyit szánnátok egy jóslásra?

Figyelt kérdés

Nem igazan hittem/hiszek ebben de idén már az 5.baleset történik a családban és mintha "el lennénk átkozva".

Lehet, hogy hülyeség de ennyit megér..nem kis baleset, műtét, maradandó károsodás...

Találtam neten valakit aki jósol, becsület kasszás. Fél óra 3 kérdés

Mennyit szoktak ilyenkor fizetni?

2022. aug. 24. 08:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer már szántam rá 8000 Ft-ot, de nem becsületkasszás, hanem kötelező jelleggel és olyannak, aki állítólag a legjobb az országban. Semmi nem jött be, amit mondott.
2022. aug. 24. 08:08
 2/17 A kérdező kommentje:

Az szuper.

8000 Ft-ot semmiképp nem szánnék rá, nem régóta csinálja és "csak" online

2022. aug. 24. 08:17
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
És mi az összefüggés aközött, hogy el vagy átkozva és aközött, hogy jósoltatni akarsz? Ha már mindenképp valami baromságra akarod kidobni a pénzt, akkor valami rontáslevétel, vagy ahhoz hasonló hazugságra költs!
2022. aug. 24. 08:22
 4/17 anonim ***** válasza:
Nálunk 15e/fél óra volt az ára egy éve. Eddig amiket jósolt azok bejöttek (nem általános, könnyen tippelhető dolgok)
2022. aug. 24. 09:08
 5/17 anonim ***** válasza:
ötezer max
2022. aug. 24. 09:13
 6/17 anonim ***** válasza:
Annak a tizedét, amennyit megment nekem a biztos pusztulástól.
2022. aug. 24. 10:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Én voltam párszor jósnőnél kíváncsiságból. Háromnál voltam, mind a három másféle módszereket használ. Nekem egyik sem jött be. Semmit sem ér. De nem bántam meg. Egy programnak, élménynek jó volt. Ezért most max. ötezret adnék. Ezek még évekkel ezelőtt voltam, úgyhogy akkor még ennyibe sem került.
2022. aug. 24. 11:50
 8/17 anonim válasza:
100%
Csak lottószám jóslásért fizetnék, a nyeremény 10%at 😃
2022. aug. 24. 11:56
 9/17 A kérdező kommentje:

#3 egyertelmu h aki jósol rontást is levesz, legalábbis ezt mondják magukról.

Vagy szerinted hogy tegyem fel a kérdést? "mennyit fizetnének egy cigányasszonynak, aki leveszi a rontást?"

Az összegen volt a lényeg, hogy milyen árban mozognak de ha fogalmad nincs róla minek szólsz hozzá?

Többieknek köszönöm a hozzászólásokat.

2022. aug. 24. 11:57
 10/17 anonim ***** válasza:

9: Nem egyértelmű. Rontás nem vesz le mindenki, aki jósol.

Aki nemcsak jósol, hanem mindenféle mást is csinál, azoknál általában 20 ezer egy alkalom. És egy alkalom nem elég. Minimum 3 alkalom kell. Legalábbis ezt szokták mondani :D Gondolom, a több pénz miatt.

Szóval egy alkalommal felméri a terepet, és utána még 3 alkalom. Az 4x20 ezer. Jó üzlet :D

2022. aug. 24. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!