Kinek mi a tapasztalata szerelmi kötéssel kapcsolatban? Sikerült, nem sikerül mit érzett
Komolyan naponta felteszi valaki ugyan azt a kérdést. használd a keresőt...
inden nap ugyan az a kérdés, ugyan azok a válaszok.
Utolsó kettő, gratulálok nektek:-D Remélem titeket is magához köt majd az akivel nem akartok lenni.
Komolyan ennyire önzőek vagytok?
Sziasztok
Szerelmi kötést szeretnék csinálni
Tudnátok segíteni kit keressek meg??? Aki biztosan tud segíteni
Köszönöm
Még 2009-ben egyszer odajött hozzám egy budapesti plázában egy cigányasszony. Szóba elegyedtem vele és elmondtam, hogy egy fiútól jöttem haza akibe szerelmes voltam, de nem vesz komolyan.
Azt mondta engedjem el, mert nekem mást szánt az élet. Végzett egy kötés féle dolgot, pontosan nem értek hozzá, hogy mit, és azt mondta hamarosan keresni fog a nekem való férfi. Aznap felhívott egy fiú ismerősöm telefonon, de előtte sose tekintettem rá úgy, nem vonzódtam hozzá.
Ma már ez a fiú a férjem 😀 több, mint 10 éve vagyunk együtt, nem mondom, hogy tökéletes a kapcsolatunk és azt sem hogy a jósnőnek köze van hozzá, hogy később összejöttünk, de velem ez történt.
A cigányasszony elérhetőségét nem tudom, soha többé nem láttam, pedig rendszeresen járok abba a bevásárlóközpontba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!